פורסם 2008 בינואר 2617 שנים כשאני מנסה לעשות רשת הוא נותן לי שגיאה שמחשבים אחרים לא יכולים להתחבר דרך המחשב שלי לאינטרנט: והראוטר שלי מחובר ואליו מחוברים עוד שני מחשבים שיכולים לגלוש באינטרנט..
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים לפי הודעת השגיעה,אין לך יותר מכרטיס רשת אחד במחשב הזה ,אין חיבור לרשת הפנימית ,האם זה נכון ?איך מחוברים המחשבים ברשת הפנימית ?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון.יש לי רק כרטיס רשת אחד במחשב הזה..והמחשב מחובר לראוטר שמחובר למודם..ולכל שאר המחשבים בבית יש חיבור לאינטרנט..אני רק לא מצליח לפתוח רשת ככה בשביל לשתף קבצים...
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אתה מנסה להפעיל אשף אוטומטי לשיתוף אינטרנט ולא לשיתוף קבצים ברשת הפנימית.חפש מדריך לשיתוף קבצים כאן בנעוצים.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר ניסיתי את המדריך והוא אפילו לא מראה שיש לי רשת במחשב השרת..ובשני אני מתחבר לרשת דרך התוכנה של הכרטיס זיכרון אבל כשאני מנסה עם התוכנה של הוינדוס הוא מנסה להתחבר ואז אומר שהרשת מחוץ לטווח..
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים אז זה ממש פשוט. תריץ אשף שיטוף במחשב שאתה מעוניין ליצור שיטוף אחרי זה תבר תקייה שאתה רוצה לשטף ולאחר מכן אתה יכול להתחבר עליו.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים זה נראה שאתה בוחר לו את האופציה שהמחשב הזה הוא המחשב הראשי ומחשבים אחרים מתחברים דרכו.אתה צריך לבחור שהמחשב הזה מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר או דרך gateway מרכזי.אני לא זוכר את המינוח המדוייק, אבל זה בגדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.