פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר:Gigabyte P35-DS3LלביןAbit IP35-Eמה ההבדל ביניהם ומי עדיף?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים כמובן שהגיגהבייט יותר טוב ........... אוברקלוקר מצויין במחיר סבבההאביט לא מומלץ מכיוון שבעיקרון החברה הזאת היא לא כמו שהיא הייתה פעם בעצם זה לא אותה חברה זה רק השם.....
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים בן , האביט לוח מצויין. שניהם באותה רמה לדעתי ואם זה הבחירה בין שניהם הייתי פשוט לוקח את הזול מבינהם.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר בן אתה בעצם רק אמרת שלא כדאי מבחינת השם?אני רוצה לדעת מבחינה טכנית, על המוצר, מה השוני?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים שני הלוחות טובים וכמעט זהים , ב-Gigabyte יש יותר יציאות כמו יציאה אופטית לכרטיס קול ויציאה למדפסת
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אוקיי אני לא הייתי לוקח את האביט מכמה סיבות מה שציינתי וגם כי אין לו ברוב הלוח קבלים מסוג הSOLID מה שמרמז על איכות חומרים ירודה לעומת הגיגה בייט ששם הכל קבלים מסוג SOLID ....מחיר זול יותר מבינים למה ...... חומרים פחות טובים אתה משלם לפי האיכות.פותח התרד תעשה מה שבא לך רק תזכור זול עולה ביוקר אחר כך...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.