עבור לתוכן

שאלה| איך הלוח הזה GIGABYTE GA-P31-DS3L ביחס ל GIGABYTE GA-P35-DS3L

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.

שאלה| איך הלוח הזה GIGABYTE GA-P31-DS3L ביחס ל GIGABYTE GA-P35-DS3L ?

אני מתכוון לעשות O\C ורוצה לדעת מה ההבדל? האם ה P35 יותר טוב ל O\C? ואם כן למה?...

ובכללי גם לדעת מה ההבדל..

תודה רבה..

פורסם

אני משער שההבדל ביכולת הoc שלהם הוא מזערי..

תדע שיש בעיה עם P31 בזמן מילוי כל חריצי DDR2:

* Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDRII1 and DDRII2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table.

* Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur.

Please refer "Memory Support List" for memory support information.

פורסם
  • מחבר

חחחחחח אנגלית שלי שואפת ל 0. =][br]פורסם בתאריך: 26.01.2008 בשעה 14:10:46

אתה מתכוון לבעייה קריאת זכרון? כי הזיכרון 800MHZ DDR2 CL4...

אגב זה ההבדל היחידי? משום מה לא נראה לי שזה מצדיק את התוספת של הכסף אם זה ככה.. או שיש עוד דברים שונים.. אשמח לדעת.

פורסם

בקצרה:

*לאור הגבלות הציפסט, מילוי שני חריצי הזכרון מאותו ערוץ (ז.א יש בעיה עם Dual Channel)

או מילוי ארבעת החריצים עם זכרונות בעלי שני צדדים (ציפים בשני הצדדים), עלולים לגרום לקריסת מערכת ו\או זיהוי שגוי של הזכרונות.

*בזמן שימוש במעבד בעל FSB1333 תוך שימוש בכל חריצי הזכרון, תדר הזכרונות עלול לרדת, ו\או יציבות או זיהוי שגוי של הזכרונות עלולים לקרות.

הגורמים הנ"ל דיי מדאיגים, אך לא ידוע במדוייק אם זה קורה בכל המקרים.. צריך לחכות לתגובות של בעלי הלוח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים