פורסם 2008 בינואר 2517 שנים שלום לכולם,לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים).לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת...יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1.השאלות שלי:1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1?2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר?תודה לעוזרים, יוסי.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר אני לקוח פרטי, ואני מתכוון ל speedtouch 570, נרכש לפני כמה שנים דרך SMILE.הבעיות עם האסוס היא ניתוקים ברשת האלחוטית ופינגים גבוהים, גם המהירות גלישה ירדה (לקח המון זמן לכל אתר עד שהוא עלה), ברגע שחיברתיאת האלקטל שוב הכל עבד בסדר.בנוסף לא מצאתי בו את האפשרות להארכת טווח באמצעות נתב נוסף.לגבי הLEVEL1, יש לו את האפשרות לעבוד עם עוד נתב להגדלת הטווח? (אני די בטוח שראיתי בסימנס אפשרות repeater).
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים לי יש את סימנס ואני גם מרוצה איתנו אני מגיע למהירוית ממש טובות ואין לי שום בעיות של התנתקויות.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אני לא ממש מבין בזה,אבל אם אתה יודע איך האופציה הזאת ניקראית זה יכול לעזור.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים לפי מה שאני יודע אין איזשהם בעיות עם הנתבים של אסוס ואלו דווקא נחשבים לדגמים הטובים יחד עם 2WIRE ו powernetLEVELONE גם אמור להיות בסדר גמור.מה ניסית לעשות עם אסוס כדי לפתור את הבעיה?
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר הגדרתי מחדש, עשיתי ריסטרט לנתב, איתחלתי את המחשב והחלפתי לישן לראות אם זו בעייה בתשתית\ספק ואז עבד לי טוב...לגבע התכונה שאני מדבר עליה:http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.