עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך 19''-20'' לאינטרנט ,תכנות , ומשחקים חזקים

Featured Replies

פורסם

שלום , לבני יש יום הולדת ורציתי להפתיע אותו במסך חדש LCD , הוא בן 10 והמסך משמש אותו למשחקים חזקים , לעבודות מחשב כמו תיכנות , וכן הוא בונה אתרים , ולומד שפת C , אני מעוניין לרכוש לו מסך איכותי , שאלתי על איזה גודל מסך מומלץ , וכן איזה סוג ,יצרן וכן המלצות נוספות , תודה

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

אם השקעה של אלפיים שקל לא מדאיגה אותך, אז תבחר במסך אם פאנל איכותי.למשל 2007WFP.

פורסם

2007WFP

פורסם

למיטב הבנתי הדל 2007wfp/fp פחות מתאים למשחקים מהירים.

פורסם

מי שנתן לך להבין את זה טועה בגדול. זמן התגובה שלו 16ms נמדד לפי תקן ISO הסטנדרטי. יצרנים אחרים מודדים זמן תגובה אפור-אפור של 2-6ms במעברי צבע מסויימים המהירים ביותר לפי בחירתם ואלה מעברים שלא צצים בסיטואציות שכיחות. לכן נתוני זמן תגובה על הנייר לא יכולים לספר לך דבר על עובדת המסך מראה או לא מראה מריחות. אם תראה ב-2007WFP מריחות, אתה תראה מריחות גם במסך של 2ms.

מומלץ שתקרא על הנושא:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/3/

פורסם

כן, אני יודע על העניין הזה של זמני התגובה השונים שלו,

אני דווקא שקלתי לקנות אותו אבל הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת היא שהוא פחות מתאים למשחקים.

התלבטתי בינו לבין הeizo s1931 .

פורסם

לילדים בני 10 עדיף לקחת מסך 19" איכותי עם טקסט גדול על פני מסך 20" בעל טקסט קטן שיאמץ בצורה מיותרת את העין בגיל זה. 20" יבוא בחשבון אם הבן שלך מוכן להשתמש כל הזמן בהגדלות זום ביישומי טקסט (ואני לא בטוח שהתוכנות לתיכנות יאפשרו זאת לכן עדיף לך לרכוש עבורו את האיזו).

פורסם
  • מחבר

יצאתי מבולבל , לילדים בגיל 10 עדיף מסך 19" של eizo s1931 או מסך dell 2007fp

פורסם

הסליחה עמך. לא שמתי לב שמדובר על מישהו אחר :smile1:.

בעיקרון השאלה שלו רלוונטית למקרה שלך. בגיל זה עדיף להתחיל לעבוד עם מסך 19" וטקסט גדול. מיופיה זה לא דבר נדיר אצל ילדים בב"ס יסודי, ואם היא כבר מתחילה בגיל צעיר המספרים של עדשות המשקפיים גדלים עד לאיזון. אני בדיעה (וכבר קיבלתי בעבר מרופאי עיניים חיזוק לעניין) שיותר בריא לילדים להשתמש במסך 19" כי לעיתים הם שוכחים לבצע הגדלות (שאגב לא תמיד אפשריות בתוכנות לתיכנות). האיזו מסך בהשוואה ל-2007FP סובל מנחיתות באשר לשטח העבודה כנגזר מרזולוציה טבעית קטנה יותר, אבל למי שהטקסט הקטן לא פרקטי עבורו הוא מצויין לכל השימושים מבחינת איכות תמונה (צבעים, ניגודיות יציבה לחלוטין לאורך סקלת הבהירות וטוהר הלבן), כולל לגרפיקה, עיצוב web ומשחקים מהירים.

פורסם

אני לא בטוח שהאיזו שווה את ההפרש במחיר.

הסמסונג971P יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

שלום

מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג את המסך eizo s1931 , ואיפה

פורסם

למיטב ידיעתי, ב-IQPC תוכל למצוא את האיזו במחיר הזול ביותר - כ-100 ש"ח פחות מהמחיר הזול ביותר בזאפ. אני מציע לקחת את הדגם ללא רמקולים (S1931H), בגלל שיש בחזיתו כפתורים לשינוי הבהירות במקום עוצמת קול.

דרך אגב, ה-971P הוא גם אפשרות טובה, אם תהיה מוכנות לוותר על מהירות תגובה מצויינת במשחקים מהירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים