עבור לתוכן

הפסקה קלילה מFF12 , או BURNOUT PARDISE CITY אחלה משחק

Featured Replies

פורסם

לקחתי הפסקה קלילה מלשחק FF12 על הPS3 (נראה מצוין בUPSCALE , אמנם הטקסטורות נראות לא משהו על LCD 42 , אבל העלילה והעולם הזה פשוט מדהימים - סקוור אניקס - שיחקתם אותה שוב (למעשה אני לא זוכר מתי לא...)

אבל לענינינו - נחת אצלי "במקרה" עותק של BURNOUT PARADISE CITY (תודה סיון - ארוסתי שדואגת לי היטב - אני אוהב אותך , החשבון בנק שלי לא) ופשוט נפלה לי הלסת לרצפה.

אם חשבתי שDIRT מציג גרפיקה משכנעת בנושא מכוניות - קחו את זה וזרקו את זה לפח.

גרפית - BURNOUT הוא אחד המשחקים המרשימים ביותר ששיחקתי נקודה. (במיוחד כשמתחשבים בכל האקשן שקורה במסך נונסטופ והעובדה שאתה נוהג בעיר פתוחה עצומה)

הפריימרייט גם לא שיהק לשניה והכל פשוט טס.

זה מתחיל להראות מה הכוונה בכינוי NEXT GEN CONSOLE ומה תכנות טוב עושה (גירסאת ה360 לפי מה שקראתי נראית ורצה בדיוק אותו הדבר :) , טיפה יותר חדות בPS3 אבל ברמות הזכוכית מגדלת ולא ברמות האי אפשר לפספס - שולי לגמרי).

מה שכן - המשחק אכן משתנה מברנאאוט ולברנאאוט והם כל הזמן מחדשים אלמנטים.

אישית , לי קצת קשה עם ענין העיר הפתוחה ועדיין הייתי מעדיף לבחור את המירוצים שלי ולהופיע בתחילתם במקום השיטה הנוכחית (במיוחד שהעלימו לי את משחק המסיבה המושלם בקרב החברה שלי - PARTY CRASH :) מה שקצת מאכזב).

דעות משהו?

(וכבד"א - TUROK ו DEVIL MAY CRY 4 להורדה - הדמויים כמובן )

פורסם

היה קשה לי להתרגל לאוירת הסביבה הפתוחה בדנו, מצד שני הדמו היה די ריק.

אני ממש על הגדר אם לקנות או לא, יש כמה משחקים טובים יותר החודש (DMC4 ואדוונס וורס החדש לDS למשל) שדורשים את המשכורת הצבאית שלי

פורסם

TeaTime אוהב את אדוונס אורס?

העולם יתהפך?

זה משחק של נינטנדו אתה יודע? ;D

בכל מקרה סדרה מצוינת

בעניין BURNOUT ניסיתי פעם אחת מהגרסאות PS2 ולא אהבתי

פשוט קשה לי להתחבר למשחקי מרוצים של EA

זה יותר פרזנטציה\גרפיקה ממשחקיות

פורסם

מה איכפת לי הגרפיקה, איך השליטה ?

פורסם

לTEATIME ולכל בעלי הDS

אני לא אכתוב ביקורת על ADVANE WAR החדש

רק אומר כך.

התחלתי לשחק בשמונה בערב כי אני צריך לקום ב6:00 לעבודה בשלוש בבוקר נדלקה לי נורה אדומה שמחווה על סיום הסוללה,

כל מה שאני זוכר שמאחת עשרה הייתי מת להשתין וב3:05 מצאתי את עצמי שוקל האם לחבר למטען ולהמשיך לשחק או לישון איזה שעתיים וחצי.

החלטתי לישון אני מפחד לשחק עוד פעם באמצע שבוע פשוט ממכר.

וLIVIUR אני שוקל בהחלט לקנות PS3 אבל בכמה נראה לך אני אוכל לקנות משחקים יד שנייה פה בארץ (חדשים אני לא מוכן זה מוגזם).

פורסם

ADVANE WAR תמיד הייתה סדרה מצוינת

פורסם

יש לי שאלה לגבי העולם הפתוח:

האם זה עולם פתוח כמו בקארבון או שזה עיר שהיא טיפה יותר "ריאליסטית/לא מומצאת מהתחת"? זאת אומרת האם העיר נראת כמו עיר או שהיא נראת כמו סתם כמה כבישים עם ביניינים שהדביקו ליד הכבישים.

פורסם
  • מחבר

בעניין BURNOUT ניסיתי פעם אחת מהגרסאות PS2 ולא אהבתי

פשוט קשה לי להתחבר למשחקי מרוצים של EA

זה יותר פרזנטציה\גרפיקה ממשחקיות

זה רק מראה ששיחקת במשחקי BURNOUT אולי 2 שניות כי אלו ממש לא מירוצים סטנדרטים אלא משהו שונה לגמרי.

השליטה - מצוינת , ההדקים של הPS3 עושים עבודה מדהימה (לכל מי ששיחק בסידרה - שינו קצת את המקשים - אבל אפשר להתרגל די מהר)

LOWLOW - יהיה יותר זול להזמין חדשים מPLAY ASIA לדעתי. (50-60 דולר עם הדולר של היום לפחות - אי אפשר לטעות)

בקשר לעיר - היא הרבה יותר ריאליסטית ובאמת מזכירה מסלולים של ברנאאוט רק בעצום.

יש המון מבנים שעם חלקם אפשר לעשות דברים , יש כבישים עולים יורדים , המון קיצורי דרך בקיצור - ממש לא כמו בקארבון.

אין מה להשוות בכלל.

ליביו

פורסם

אני יודע שזה לא מרוצים סטנדרטים

אם כל ההתנגשויות

אבל עדיין לא אהבתי ועברתי כמה מסלולים

פורסם

יש לי את הBURN OUT לXBOX 360 ואני פשוט לא מפסיק לשחק בו

זה אחד ממרוצי המכוניות הכי טובים שיש , יש בו שליטה טובה מהירות פשוט מזחק מדהים!

מומלץ! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

גם לי יש את המשחק ל 360 ואכן זה משחק מדהים.

אבל לא מצאתי את האפשרות ל MULTI מול שחקן אחר.

מישהו יודע אם זה אפשרי?

פורסם
  • מחבר

בניגוד לברנאאוטים הקודמים (שהיה בהם מולטי פלייר על אותה קונסולה) בנוכחי אין.

לפחות בPS3 לוחצים על סטרט ואז על R1/L1 כדי להעביר בין התפריטים ואחד מהם הוא מולטיפלייר

ליביו

פורסם

אז ב360 יש CO OP?

פורסם

בניגוד לברנאאוטים הקודמים (שהיה בהם מולטי פלייר על אותה קונסולה) בנוכחי אין.

לפחות בPS3 לוחצים על סטרט ואז על R1/L1 כדי להעביר בין התפריטים ואחד מהם הוא מולטיפלייר

ליביו

אותו דבר גם ב 360.

אבל אין תפריט לאחד מול השני באותו בוקס.

יש את תפריט ה LIVE אבל זה משהו אחר...

פורסם
  • מחבר

בדיוק - אצלינו זה לחיבור לרשת.

בכ"א - אין CO OP או PARTY MODE או כל מצבים כאלו על אותו מכשיר.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים