עבור לתוכן

בעיות עם כרטיס עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה כרטיס עריכת וידאו מסוג: Pinnacle DC10plus לפני שנה בערך....

ויש איתו מלא בעיות (מהיום הראשון שבו הכרטיס נקנה) בעיקר בחלונות XP קורס כל הזמן נותן שגיאות ויש שגיאות בתוכנה הוא משתמש בתוכנה Studio 8 (של Pinnacle)

מחקתי והתקנתי מחדש את חלונות מלא פעמים ואת התוכנה הורדתי לו את העדכונים הכי עדכניים לתוכנה והדרייבר הכי עדכני ואין בקושי תמיכה באתר שלהם וקשה למצוא את העדכונים והדרייברים אבל בכל זאת מצאתי אותם והתקנתי את כל העדכונים והדרייברים הכי חדשים ועדיין יש בעיות עם התוכנה ואני כבר לא יודע מה לעשות. בעיות כמו: התוכנה קורסת לעיתים כשפותחים אותה, מנסים להוסיף קול והתוכנה קורסת או שמגיבה בצורה בלתי צפוייה (ז"א עושה שגיאות ולא עושה מה שמבקשים ממנה!) לעיתים לוקח מלא זמן עד שהתוכנה מבצעת פעולות פשוטות ולעיתים הוידאו לא מוצג בצורה חלקה.

בWindows 2000 יש פחות בעיות אבל עדיין יש בעיות.

:AR15:

ועוד משהו

כרטיס העריכת וידאו לא עובד על שום תוכנה אחרת חוץ מהזו של Pinnacle-Studio 8 והתוכנית הפשוטה amcap.

אפילו Windows Movie Maker 2 לא עובד איתו וקורס כאשר מנסים להקליט! ניסיתי עוד תוכנות של Roxio וכדומה... ניסיתי Adobe PREMIER לא הצלחתי לעשות איתה כלום (וגם לא ממש הבנתי איך עובדים איתה) היא מסובכת.... ניסיתי עוד מלא תוכנות לעריכה מקצועית אבל אף אחד פשוט לא עובד עם הכרטיס ועושה שגיאות וקורס!

אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיות ותוכנה אחרת שיכולה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל!

תודה מראש!

פורסם

Adobe Premiere ממש לא מסובכת ואפילו פשוטה בחלק של חתיכה ושינוי קטעים. הCAPTURE שלה נמצא אם אני לא טועה בתפריט של הFILE. אין לי נסיון עם הכרטיס עריכה שלך ולכן אני לא יכול לעזור לך בתחום הזה. את התוכנה הכרתי רק בגירסאת הדמו ושם היא בכלל לא עשתה CAPTURE או הגיבה, אבל בamcap הצלחתי להשתמש

פורסם
  • מחבר

כן אבל amcap.... רק בשביל CAPTURE ובכלל אין בה כלום כמעט בקשר לAdobe Premier לא ממש בדקתי אותה וגם יכול להיות שהשתמשתי בגרסה ישנה שלה אז.... אבל בקיצר גם היא לא עובדת עם הכרטיס עריכת וידאו המעפן הזה שדרך אגב עלה לו 1400ש"ח!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים