פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אחרי שהניסיונות הקודמים להתקין אבונטו לא הלכו טוב בגלל בעיות תאימות חומרה אני רוצה לנסות את Mandriva השאלה אחת בעצם איך להתקין שלא ידפוק את ההתקנה של ויסטה ?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים בדיוק אותו הדבר כמו אובונטו, תעקוב אחרי ההוראות. אפילו קוף יכול להתקין היום לינוקס
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר כן רק אני חושש לדפוק את הבוט של ויסטה בכל מקרה צרבתי על CD והצריבה לא הייתה טובה וכרגע צרבתי על DVD אז נבדוק עריכה התקנה ביניים מאוד קלה זה עולה מהCD ונותן להתקין LIVE רק איך אני מתקין דריבר של הנווידה ? הוא לא נותן לי לשנות רזולוציה במסך כרגע [br]פורסם בתאריך: 24.01.2008 בשעה 22:50:03 רק מקפיץ ליראות מה רשום בצד -סורי אני חייב
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר יש לי בעיה אחרת עכשיו אתמול בסוף הצלחתי להתקין את הדריבר הבעיה ששיניתי הגדרות אני חושב ששיניתי לברברוס או משהו כזה ואין לי מושג איך לחזור לממשק גרפי ?מה צריך לכתוב בשביל לחזור לממשק ? או לחלופין איך אני מוחק ומתקין מחדש ? המערכת עושה רושם שהיא מצוינת רק אני די נוב ועשיתי טעות של נוב
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים ניתן להתקין בהצלחה Windows Vista על מע' הפעלה של WIndowsXP. כאשר מתקינים את מע' ההפעלה בצורה הפוכה יש צורך לתקן את Boot loader של windows vista בעזרת הפקודה הבאה:Each time you install a version of Windows, it rewrites the MBR to call its own boot loaderIf you install Windows Vista as a second operating system on a PC where Windows XPis already installed, the Windows Vista boot menu incorporates the options from the olderboot menu But if you install a fresh copy of Windows XP on a system that is alreadyrunning Windows Vista, youll overwrite the MBR with one that doesnt recognize theWindows Vista Boot Loader To repair the damage, open a Command Prompt windowin the older operating system and run the following command from the Windows VistaDVD, substituting the letter of your drive for <d> here<d>:\Boot\ Bootsect.exe NT60 AllWhen you restart, you should see the Windows Vista menu To restore the menu entryfor your earlier version of Windows, open an elevated Command Prompt and enter thiscommand:Bcdedit create {ntldr} d Menu description goes hereSubstitute your own description for the placeholder text The next time you start yourcomputer, the menus should appear as you intended
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים קרירין,הודעות שגיאה מדוייקות יעזרו לנו לעזור לך.udicol,1. נהוג לתת קרדיט/קישור כאשר מפרסמים טקסט שלא אתה כתבת (במיוחד כזה שמוגן בזכויות יוצרים).2. איך זה קשור לבעיה של פותח הדיון ???
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר זה לא קשור בכלל בכל מקרה עשיתי התקנה חדשה לבדוק ואני חושב שהוא לא מצליח לזהות את הכרטיס בבדיקה שאני מסמן לו 8800 הוא נכשל בבדיקה ואם אני משאיר את ההגדרות ככה אז אני לא מצליח לעלות את הממשק הגרפי זה כותב לי כמה שורות אם לוג או משהו כזה זה כל כך מעצבן כי למנדריבה יש התקנה מאוד ידידותית כימאת כל התוכנות שאני צריך מותקנות כבר ובכלל עושה רושם של מערכת הפעלה מצוינת רק הנושא הזה מוציא אותי מהעצבים אם תסביר לי איך להתקין דריבר בלי לדפוק כלום אני מאוד ישמח (יש לי 8800GT ) אין לי בעיה לעשות התקנה חדשה רק בבקשה תגיד לי איך להתקין אני יודע שלהנווידה יש דריבר רק לא יודע אם הוא מתאים למנדריבה ואיך מתקינים אותו
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים קרירין,הודעות שגיאה מדוייקות יעזרו לנו לעזור לך.udicol,1. נהוג לתת קרדיט/קישור כאשר מפרסמים טקסט שלא אתה כתבת (במיוחד כזה שמוגן בזכויות יוצרים).2. איך זה קשור לבעיה של פותח הדיון ???1.זה מתוך איזה מדריך שקראתי, הפתיח שלי...2.כל מי שנפק לו Boot של Vista כתוצאה מהתקנה של מערכת הפעלה כזו או אחרת יכול לתקן.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר זה כותב כמה שורות על מנדריבה ואז כותב לי בסוף LOCALHOST LOGIN :... כמובן אני לא יודע מה לכתוב כי אני נוב בזה אני חושב שהוא לא מזה את הכרטיס מסך וזה מעצבן
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר זה כותב כמה שורות על מנדריבה ואז כותב לי בסוף LOCALHOST LOGIN :... אני לא יודע אם זה שגיאה או לא ואין לי חצי מושג איך להוציא לוג בלי הממשק הגרפי אתם יכול לברר אם אין בעיות בכרטיסי 8800GT בMandriva ? ואיך פותרים את הבעיות ? אני רוצה להשתמש במערכת הרבה אבל אם אני לא מצליח לעלות אותה אחרי ההתקנה אין לי מה לעשות דרך אגב אם יש לך לינק לגרסה אם דריבר מובנה לכרטיס שלי אני מאוד השמח מאוד מעצבן אותי כל העסק שההתקנה חלקה כל כך כל התכנות שאני רוצה נמצאות אבל אני לא מצליח להתחבר אחרי התקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.