פורסם 2008 בינואר 2417 שנים הרי יש חיבור לכונן הDVD. ככה שאפשר להשתמש גם להרדיסק ולא חייבים לקנות אחד חדש שתומך ב SATA1/2.אמת?תודה מראש.פשוט צריך יעוץ,מכוון שחבל לי על עוד 500 ש"ח.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אפשרי. קח בחשבון שברוב המוחלט של הלוחות החדשים יש רק מחבר IDE אחד - דבר שמגביל אותך ל2 התקנים מקסימום.(ללא הוספת בקר )
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר אפשרי. קח בחשבון שברוב המוחלט של הלוחות החדשים יש רק מחבר IDE אחד - דבר שמגביל אותך ל2 התקנים מקסימום.(ללא הוספת בקר )והוספת הבקר לא מתאפשרת בשום מקרה?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר בכל מקרה אני לא מתכוון לחבר יותר מכונן 1 ו DVD אחד.תודה רבה.עזרת לי מאד,ומעבר לזה, חסכת לי כמה שקלים.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים סליחה שאני גונב את הדיון אבל יש לי בעיה שגם מאוד קשורה לזהיש לי לוח גיגבייט פי35 ומארז סגיטה 1יש לי הארדיסק וצורב בIDE ועכשיו בגלל שהמארז בנוי ככה המרווח ביניהם לא מאפשר לי לחבר את שניהם בחוט אחד וללוח יש רק יציאת IDE אחת מה ניתן לעשות?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים 1. וותר על אחד מן שני ההתקנים2. הוא אמר שיש אפשרות להוספת בקר - לי לא ידוע על כך אבל יכול להיות שזה אפשרי
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים לsheepmaster הבנתי מה הבעיה שלך אם אתה רוצה לפתור אותה במינימום הוצאה כספית אתה פשוט יכול לקנות מתאם להרדיסק שלך כדי שהוא יתחבר ב SATAזה לא ישפר ביצועים או משו כזה אבל לפחות זה יפתור את הבעיה:http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2706&catcode=&AdCat=&parentid
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר סליחה שאני גונב את הדיון אבל יש לי בעיה שגם מאוד קשורה לזה מאחר והדיון שלי עשה את שלו,אין לי בעיה. שיהיה לך בהצלחה.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים בשעה טובה פתרתי את הבעיה פשוט העברתי את ההארדיסק מהכלוב של ההארדיסק לכלוב של הדיסקטיםהחיבור לא הכי טוב ההארדיסק קצת רועד אבל יותר טוב מכלוםבינתיים עובד בסדרוכבלי IDE מגיעים באותם הגדלים יש לי 5 סוגים שנים הכי חדש מלפני שבוע וההבדל ביניהם הוא סנטימטר אחד בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.