עבור לתוכן

איך אפשר לחבר למעלה מ2 הארדיסקים בו זמנית?

Featured Replies

פורסם

האם בקר RAID יבצע את הפעולה?

(למתעניינים, חיברתי שני מארזים ביחד, ואחד מהם מילאתי בהארדיסקים של 20 גיגה (בערך 10-15) ואני רוצה לדעת איך לחבר את כולם ביחד, לא איכפת לי את זה יהיה RAID 1 (שהופך את כולם להארדיסק אחד גדול) או אם כל אחד יהיה הארדיסק בפני עצמו)

אני צריך תשובה מהר תודה :jump:

:asthanos:

פורסם

משעמם , אה ?

ל16 הרד דיסקים תצטרך 4 כרטיסים של promise , בתצורה הבסיסית שלהם , ולעבוד ב2000 או בXP .

סביר להניח שתיתקל בבעיה עם הדריוורים של כל ארבעת הכרטיסים , יש דרך לעקוף את הבעיות האלה .

דבר שני , תצטרך להוסיף עוד ספק למערכת .

דבר שלישי ... מה זה יתן לך ?

10 דיסקים של 20 גיגה , זה בערך 180 גיגה .

תמכור כל אחד מהם באיזה 150 שקל , הגעת ל1500 שקל , תוסיף עוד איזה 300 - 400 שקל ותקנה כונן אחד נורמלי באותו הנפח , עם 8 מגה באפר , ותחסוך לעצמך את הכאב ראש של החיים .

פורסם

צודק אבל המהירות תהיה הרבה יותר נמוכה מאשר 4 בקרים עובדים בו זמנית מה שכן אם הולך לך אחד אז אתה יכול להגיד להתראות לכל המידע שהיה לךעל כולם.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה הארדיסק של טרהבייט?

פורסם

טרה בייט זה יענו 1024 גיגהבייט אין דבר כזה לPC.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? יש לי בקר סקאזי..

ואני מוכן לאכסן את זה מחוץ למארז

פורסם

הרד דיסקים של 1Tb קיימים אבל הם לא מיועדים בשום פנים ואופן לשוק הביתי, אלא לשרתים גדולים מאוד.

המחיר שלהם גם נאמד בעשרות אלפים, ולא במאות שקלים.

פורסם

למרות שתמיד אפשר לחבר 4 הרד-דיסקים של 250GB...

אבל מי צריך כזה שטח אחסון?

פורסם

הממ אני לא יתנגד ל איזה 4 כוננים של 250 ;D

פורסם

בשביל מה אתה צריך טרהבית?

כדי להגיד ולהשוויץ כמו ידל קטן שיש לך?

פורסם

בשביל לאכסן את כל הפורנו בעולם? :jump:

נ.ב

גם 20 טרה בייטים לא יספיקו :AR15:

פורסם
  • מחבר

יש לי צרכים אישיים *Illeaglez*

פורסם

בשביל מה אתה צריך טרהבית?

כדי להגיד ולהשוויץ כמו ידל קטן שיש לך?

תגיד לי אתה צוחק אין יום שאני לא צורב איזה סקט או משהו בשיל לפנות קצת מקום מה80דידה שיש לי כי מפוצץ עד הסוף אם יש לך טרה חבל"ז אתה יכול לשמור בלי לצרוב כלום זה הדבר.

פורסם

תגיד לי אתה צוחק אין יום שאני לא צורב איזה סקט או משהו בשיל לפנות קצת מקום מה80דידה שיש לי כי מפוצץ עד הסוף אם יש לך טרה חבל"ז אתה יכול לשמור בלי לצרוב כלום זה הדבר.

צודק לי יש עכשיו ארד-דיסק של 30 גי'גה והיום הגעתי ל-50 מגה פנויים חחחח כל זה עם 15 משחקים חדשים שיש לי את ההתקנות שלהם אבל אין לי מקום להתקין אותם בגלל החג הארד-דיסק החדש שלי שיתווסף המאקסטור 80-8 (זה מהכתבה באתר) ואני יודע כבר שלא יקח לי הרבה זמן עד שגם הוא יתמלא

מסקנה : אין ארד-דיסק שלא ניתן למלאות אותו !

פורסם

סתם בשביל ההאנג אוף איט מישהו יכול להביא ביקורת\חנות מקוונת שמוכרת\מחיר אמיתי של הארד דיסקים בסידרי גודל של כמה TB ואם אפשר לחשב לי כמה יעלה RDRAM DISK של 350 GB אם לא הייתי ברור\לא מובן כמה יעלה 350 GB RDRAM?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים