עבור לתוכן

ראוטר איכותי

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כרגע ראוטר חדש של בזק (HPNA3 למי שמכיר....) אני לא בטוח בחברה והדגם שלו....אבל זה הכי טוב שיש לבזק.

הראוטר הזה מתנתק מהאינטרנט לפחות פעם ביום מסיבה לא ידועה...ומה שאני עושה זה מכבה ומדליק אותו ואז האינטרנט חוזר....ככה שלא נראה לי שהבעיה בקו בבית או משהו שקשור לבית אלא לראוטר.

בגל זה אני שוקל להחליף את הראוטר לראוטר איכותי באמת.

אני רוצה ראוטר חדש יחסית (תומך בכל הטכנולוגיות והמהירויות החדשות) ושהוא יהיה אלחוטי וחוטי (שיהיו לו 4 יציאות של כבל רשת מאחור)

חשבתי על ראוטר של 3COM...מה אתם אומרים הוא שווה? או שכדאי לקחת Edimax??

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה?

פורסם

אני אפתיע אותך,תקנה TPLINK ב330 שקל כולל כרטיס רשת אלחוטי - כאשר שניהם תומכים ב 108MB.

ההיתרונות:

1.מאוד חזק ,אצלי יש שני מחשבים בקומה למעלה ובקומה למטה (מרחק לא קטן) יש עוד HTPC שהאות על 85%.

2. 108MB מעביר קבצים בין המחשבים במהירות גבוה מראוטר של 54MB

3.יש את כל הכניסות שאתה מדבר עליהם4.הצ'יפ הוא אטרוס5.מחיר אטרקטיבי

6.תומך בויסטה 64 BIT

7.אין ניתוקים- אני יכול להוציא לך לוג מהמחשב הרחוק ביותר הוא טוחן ב USENET 24/7 במהירות מקסימלית .8.יש תמיכה טלפונית מהיבואן

9.הסברים מפורטים באתר אייבורי10.מאוד מאובטח .

11.יש לו REBOOT מהיר,ואיפוס נוח.

12.מתאים גם לכבלים וגם לבזק-שיקול מינורי אבל תמיד טוב שיש עוד אופציות.

חסרונות:

1.התקנה יכולה להיות מעצבנת-אבל אפשר להתגבר (עדיף שתלמד מנסיונם של אחרים).

2. CILNET קצת דפוק ,אבל אפשרי להתגבר

3.האנטנה שמקבלים יחד עם הכרטיס רשת לא ניתנת לניתוק/הארכה (חסרון מאוד מאוד מינורי).

לסיכום- קח אותו אל תחשוב פעמיים.

מדובר בראוטר אהוד בעולם עם אחלה ביקורות,כאן באתר יכולים לקטול אותו(גם אני קטלתי בהתחלה אומנם וקצת בפזיזות ,הרבה אנשים קונים לינקססיס ו3COM ועוברים קושי בהתקנה,כנראה זה ככה בהתחלה.

אני מדבר מניסיון - אתה תודה לי (אולי אחרי שבועיים-שלושה שתתנסה).

טיפ אחרון- תקנה כרטיס רשת ולא את USB.

פורסם

dol222, יש לך אזהרה על הקפצה לא חוקית בניגוד לחוקי הפורום.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה ובנעילת התראד.

במידה ולא עברו 24, ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif.

משתמשים שיקפיצו דיונים שלא כחוק ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם!

זאת אזהרה 1 מתוך 3, שבשלישית תורחק/תושתק מהפורום לזמן מסויים או לצמיתות.

להבא גם תקפיד על כותרת נורמלית (אינפורמטיבית) ע"מ לא לקבל אזהרה נוספת.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים