עבור לתוכן

בעיה עם 8800GT

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש עם 8800GT 512 והוא נותן לי תצוגה ממש גרוע!התקנתי דרייברם המחשב מזהה לי את הרטיס ומאשר לי שהוא מותקן אבל התחלתי לשחק כמה משחקים והגרפיקה כמו של ג'פורס 2 על הפנים!

רציתי גם לשאול החברה של הרטיס היא:NPY אני שילמתי על הכרטיס 1500 שקל מהחברה הזאת ורציתי לדעת אם הם כאלה טובים שהיה שווה לשלם את כל הסכום הזה כי אני יודע שאפשר היה להביא מחברה אחרת בפחות כסף.

פורסם

NPY או PNY?

מה ההגדרות הגרפיות ששמת במשחק?

פורסם
  • מחבר

NPY או PNY?

מה ההגדרות הגרפיות ששמת במשחק?

סליחה PNY צודק!

שיחקתי למשל בפיפא 2007 ואל שמתי הגדרות מיוחדות,אבל רואום שהחיתוכים חרה,ושהפנים של השחקנים מתושתשים,והחיתוכים של הדשא נראים כמו קו ישר ולא כמו שדשא צריך היראות,ולא נראה לי שכל זה קשור להגדרות כי גם עם הגדרות נמוכות הכרטיס הזה היה צריך להציג סופר מעולה[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 13:02:10

הינה תמונה:

כמה גרוע זה?וזה 8800GT !!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם תשים את אותן הגדרות של משחק אז באופן תיאורטי - זה יראה אותו דבר גם על גיפורס 2 וגם על גיפורס 8 (תאורטי כמובן כי יש דרישת כרטיס מינמאלית למשחק) וההבדל יהיה במהירות.

כמובן תצתרך להעלות הגדרות במשחק, שסביר להניח שבמשחק זה הכרטיס שלך אוכל בקלות את ההגדרות המאקסימליות.

ואין שום קשר בין החברה של הכרטיס לתצוגה שאתה מקבל - הכל זהה בכולם, אלא אם כן יש כרטיס לא תקין כמובן - ואז בדרך כלל התצוגה מתחילה להראות דברים מוזרים ולא קשורים.

פורסם

תבדוק אותו בשלבים..

תריץ 3DMARK תכתוב כאן תוצאה...

תבדוק משחקים אחרים בנוסף כמו COD4 ..ותרשום כאן על איזה הגדרות בדקת (וחשוב איזה רזולוציה)..

ואיך המשחק רץ אצליך...

תבדוק בהיסטוריה של הפורום איך הוא נראה אצל אנשים אחרים...או שפשוט תשאל כאן...

פורסם

מה הקשר בין ביצועים לנושא ?

פורסם

הקצוות ככה כי כניראה לא הפעלת את AA לך לדרייב שלך ותפעיל אופציות AA+AF זה צריך לשפר.

פורסם
  • מחבר

הקצוות ככה כי כניראה לא הפעלת את AA לך לדרייב שלך ותפעיל אופציות AA+AF זה צריך לשפר.

מה זה AA+AF ואיך מפעילים אתו?

אני מאוד מקווה שהבעיה היא לא בגלל הספק כח כי קניתי את המחשב ממקום שרק על האמינות שלהם הוספתי עוד כסף ולא הגיוני לי שהם היו נותנים לי ספק שלא היה מספיק טוב למערכת,וגם אני בפירוש שאלתי את המוכר אם לא תהיה בעיה עם הספק כמה פעמים והוא אמר שזה בסדר גמור.הוא גם הוסיף שספקים שרשום עליהם 300 או 400 הם לא בהכרח באמת 400 וולט אלה 250 עם מדבקה של 400,300

אגב ליתר ביטחון הפעלתי עוד הרבה משחקים כמו קארבון,היטמן2, סוואט4 ,והגפיקה פשוט עשתה לי בחילה,אני מקווה שה-AA+AF שאמרתה יפתור את הבעיה למרות שזה נראה לי דיי רציני,וכנראה שאני יחזור לבעל החנות מחשבים.

פורסם

כשהפעלת את כל המשחקים - הגרפיקה היתה שונה ממה שהיא היתה עם הכרטיס הקודם שלך ? זה שאתה אומר בחילה - אתה מתכוון שהגרפיקה היתה פחות טובה ממה שהיא היתה עם הכרטיס הקודם ?

(ואני לא יודע למה מביאים לך מאפיינים שגורמים לבעיות של ארטיפקטים או הפרעות בתצוגה או אפילו תקיעה של המערכת, ספק גרוע לא יכול לגרום לגרפיקה להראות פחות טוב - אלא הוא גיכול לגרום להפרעות בתצוגה או מה שנקרא ארטיפקטים, אתה חייב יותר לתאר את הבעייה ולענות על השאלות ששאלתי, מהתמונות ממש לא נראה שיש לך ארטיפקטים).

פורסם

תגידו מה יש לכםםםםםםםםםםם? אתם לא רואים שהוא לא יודע מה זה AA או הגדרות. פותח התדר רוב המשחקים בעיקר הטובים יש להם בתוך המשחק הגדרות גרפיקה/וידאו . אתה נכנס לשם ומפעיל הכל על גבוהה. מה שאותך מעצבן זה הAA שהכל נראה מטושטש כזה .אז תפעיל את זה יש X2 X4 X6 X8 כמה שתשים יותר גבוהה כך הקצוות במשחק יהיו יותר חלקות. גם בדרייבר יש שם את ההגדרות האלה תוכל להפעיל גם שם .

נביא לך דוגמא אבל לי יש ATI התמונה הראשונה עם AA לא מופעל והשניה מופעל .

[attachment deleted by admin]

פורסם

פותח הטראד, עם רק במשחק הזה עושה לך בעיה זה בעיה במשחק.

אפשר לשחק בהגדרות של הדרייבר ולהביא לתצוגת תמונה איכותית יותר.

אבל למייטב ידיעתי Fifa 08 לא תומך ביכלל Aa בהגדרות.

אם במשחקים אחרים רואים יפה אז בכול אופן אין פה בעיה ביכלל.

פורסם

דבר ראשון לכול החכמולוגים ספק אינו מספק גרפיקה,אלא רק מתח להפעלת הרכיב

דבר שני,פותח הדיון האם יש לך כרטיס מסך מובנה ?

פורסם

בסדר, אבל ספק של 300W לא אמור להריץ את המערכת טוב, תסכים איתי על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים