עבור לתוכן

חיבור מחשב לטלווזיה LCD הפסיק לעבוד פתאום

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי Toshiba Regza 42 LCD שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI

כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!).

לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך)

כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור.

בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה

רעיונות ?

אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול שהבתחלה לא עבד בכל כל מיני בעיות מתחים.

עוד נקודה שאולי יכולה להיות קשורה לאותו מקרה שאולי גרם לבעיה - המחשב לא מחובר לשקע שכולל הארקה (שקע חשמל של שני פינים).

פורסם

אולי הרזולוציה לא מתאימה למסך הטלוויזיה ..

פורסם
  • מחבר

אולי הרזולוציה לא מתאימה למסך הטלוויזיה ..

בחצי שנה האחרונה היא התאימה, חוץ מזה שהטלווזיה מתנהגת כאילו היא לא מקבלת אות

פורסם

אולי היא באמת לא מקבלת אות....

תבדוק במדריך של הטלוויזיה איך לחבר למחשב ומה יכול לגרום לבעיה אין מדריך תכתוב את הדגם באתר היצר ושם יש תמיכה...

כל עוד הבעיה לא במחשב...

פורסם
  • מחבר

אולי היא באמת לא מקבלת אות....

תבדוק במדריך של הטלוויזיה איך לחבר למחשב ומה יכול לגרום לבעיה אין מדריך תכתוב את הדגם באתר היצר ושם יש תמיכה...

כל עוד הבעיה לא במחשב...

היא מקבלת אות כי אני מתחבר עם אותו כבל למסך הרגיל שלי והכל בסדר

אני אנסה לסכם את הבעיה, הטלוזיה, המחשב והכבל כולם עבדו יחד תקופה ארוכה ולא היתה שום בעיה, משום מה יום אחד זה הפסיק לעבוד, בנסיון לבודד את הבעיה גיליתי שכל רכיב עובד בצורה מושלמת עם אותם כניסות ויציאות.

ה HDMI של הטלווזיה עובד - חיברתי אליו DVD כדי לבדוק (לא עם אותו כבל)

הכבל תקין - חיברתי אליו את המסך 19 הרגיל שלי

המחשב תקין - הכ.מסך שלי עובד מציין (8600GTS)

זה רק השילוב שמשום מה לא עובד יותר, אין לי עוד כבל, אין לי עוד מחשב ואין לי עוד טלווזיה אז די אזלו לי הדברים לבדוק.

למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק כדי להגיע לשורש הבעיה ?

מה שאני בעיקר מנסה לפענח פה:

1. האם הכבל מנחית את האות ואני צריך כבל חדש

2. האם הכרטיס מסך מוציא אות שלא מספיק חזק בשביל הטלווזיה

3. האם הטלווזיה הפכה ל"רגישה" מידי ודורשת רק אות בעוצמה גבוהה

4. אולי זה משהו אחר בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים