עבור לתוכן

בעיה מוזרה ומעצבנת ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

When you issue a PING command, you may receive either of the following:

PING: transmit failed, error code 10050

PING: Transmit failed, error code 65.

This failure is generally the result of having a firewall program blocking the PING or blocking ICMP Echo and/or Echo Reply packets.

Check your program documentation for how to allow the PING command or to allow ICMP Echo and/or Echo Reply packets

זה אומר שהבעיה היא במחשב שלו, נסה לעשות פינק מהמחשב של אבא שלך למחשב שלך ותראה לנו מה אתה מקבל.

פורסם
  • מחבר

גם כאן יש הסבר מעניין :

http://support.microsoft.com/?kbid=316414

קראתי כבר את המאמר הזה, אבל כמו שכבר אמרתי אין לי שום פיירוול ככה שזה לא ממש רלוונטי.

הפיתרון השני שצויין שם היה עם ICS אבל אצלי בכלל לא קיימת אפשרות כזאת, בחוצץ של ADVANCE יש רק את האפשרות של הפיירוול אין משהו אחר

ואני לא מבין מה הייתה הכוונה הפיסקה שרשמת לי קודם באנגלית!! ומה הכוונה ב "Check your program documentation", איזה תוכנה ואיזה מסמכים?!

פורסם
  • מחבר

טוב קיצר, אף אחד פה לא הצליח לעזור לי!!!

אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה לעשות PING מהמחשב שלי לשל אבא שלי (65), אבל זה עובד חלק כשאני עושה ההפך.

חוץ מהפיסקה המסכנה הזאת באנגלית שלא עזרה לי בכלל אף אחד בכלל לא התקרב לפתירון.

בבקשה שמישהו יעזור, אני מתאק לעצמי שלפחות מישהו בכל הפורום הזה יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה.

פורסם

תוציא את כרטיס הרשת מהמחשב , ותתקין חזרה את הכרטיס תוך כדי זה שאתה מתקין מחדש את פרוטוקל TCP/IP .

הערה:

אין צורך להכנס לפאניקה והגדרות שונות ומשונות כמו :"טוב קיצר, אף אחד פה לא הצליח לעזור לי!!!" . כולנו כאן עושים עבודה מעולה בעזרה למשתמשים אחרים ללא תמורה וללא התחייבויות, כך שהטענה שלך מגוכחת ולא עיניינית.

פורסם

תומר יא תומר ...

יש לך ICQ ? כי לקבל הודעות בפורום מכל מיני עוזרים למינהם יכול להגניב לך את השכל לאאללללללה :bash:

החברה אולי יודעים אבל הם ישגעו אותך עד שתקבל עזרה ת'כלס, כולם פה עונים לכולם והכל בלאגן ... ???

אנשים - ביקורת בונה - לא לקחת אישית !!! :nono:

שלח לי אימייל לכתובת הנל nirshoval1@bezeqint.net וניראה מה הבעיה :hi:

או חפש אותי ב 174822787

טוב ? :hat:

פורסם

צר לי שחבר שלך לא מצא תשובה "הולמת" או שמצא תשובה "שמשגעת את השכל"(ככתביך) . לא לזה פיללנו.

אי לכך הת'רד הזה כבר מיצה את עצמו מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים