פורסם 2008 בינואר 2317 שנים No More Heroes זה משחק פעולה די מוזר לWII והמשחק הכי מצופה לחודש הזה בקונסולה גימספוט 9 מתוך 10 http://www.gamespot.com/wii/action/heroes/review.html?sid=6185000&tag=recent_updates;title;1 ממוצא בינתיים 8.9 סרטון-
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים משחק מצויין!המון המון המון דם והריגות ... כמו שכל החברה של XBOX/PS3 אוהבים...קצת איטי לפעמים אבל המשחק הזה הוא שיפור רציני מKiller 7 ההזוי...גם זה הזוי אבל גם הרבה יותר appealing
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר לא ידעתי שגימספוט יפנים ומתוך 9 מבקרים הציון כרגע זה 8.9 מתוך 10 וגולשים 8.8
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים לא ידעתי שגימספוט יפנים ומתוך 9 מבקרים הציון כרגע זה 8.9 מתוך 10 וגולשים 8.8 אבל עקרונית כול הקטע של ה WII והמשחקים שלו מיועדים בעיקר לשוק היפאני לא? גם המשחק הזה נראה כגרסא מסויימת של אנימה תלת מימדי וזה למה הסקתי כי המשחק בעיקר מיועד לשוק היפני (גם קשה לי לדמיין אמריקאי שמשחק במשחק הזה)
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר מה שאתה אומר בכלל לא נכון הWII מכר הכי הרבה חבילות בארצות הברית ומוכר מצוין גם באירופה זה שהוא מצליח גם ביפן לא הופך אותו לקונסולה רק ליפנים הרעיון מאחוריו זה מכשיר זול שמשווק לקהל מאוד רחב בניגוד לקונסולה סטנדרטית שנמכרת בעיקר לגימרים בגלל זה יש מצד אחד משחקי מסיבה \קאזואל\WII FIT \וכו אבל מצד שני משחקים כמו זלדה\מטרואיד\No More Heroes וכו
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר הרגשה לא נכונה הWII לא יציג לך גרפיקה ברמה של 360\PS3\PC ולאנשים מסוימים זה מאוד חשוב אבל מבחינה עולמית הוא הצלחה ענקית נכון שהוא לא מתאים לכולם ומי שאוהב FPS\מרוצים יעדיף מכשיר אחר (יש משחקים מהז'אנר אבל הוא לא חזק בז'אנרים האלו ) אבל למי שאוהב משחקים של נינטנדו זה מכשיר מצוין ואני משחק בו המון -ויותר מהPC שלי
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים זה רק אני או שהאיות של קרירין השתפר פלאים אחרי כל הזמן הזה שהוא חורש לנו פה בשכל על קונסולות? ;D
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר זה בגלל המילון של FF ודרך אגב איך כותבים תוכנות ? מהמילה תוכנה ?זה נותן לי לכתוב תכנות ולא תוכנות
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים איייי אחי סודות לא מגלים .. טוב כבר אמרתי לך פעם עדיף לך , אתה לא איזה ילד בכיתה ד' או משהו נכון ? כשהייתי בכיתה ג לא היה לי שגיאות .. ולנושא: אין לי WII אבל ראיתי תמונות מהמשחק וסרטונים והוא נראה ממש מגניב .
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים זה בגלל המילון של FF ודרך אגב איך כותבים תוכנות ? מהמילה תוכנה ? זה נותן לי לכתוב תכנות ולא תוכנות חח מה זה המילון הזה של FF? אגב לכתוב תוכנות זה לא טעות. הוא כנראה נותן לך לכתוב תכנות בגלל שזה "יותר" נכון. אבל שטויות
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים יש לFF מילון מובנה שעושה לך בדיקות בזמן אמת מה זה FF?!?!? FINAL FANTASY?!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.