עבור לתוכן

LG Super Multi GSA-H62N

Featured Replies

פורסם

היי חברים.

קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N.

קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי.

אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב.

בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב.

הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין.

מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב.

אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן.

האם זה נורמלי ?

פורסם
  • מחבר

צרבתי עכשיו גם 2 CDים.

בשתי הצריבות אמרתי לNERO לצרוב על מקסימום (48X) אבל בתכלס בדיסק הראשון הוא צרב על 20-25X ובדיסק השני 30-40X

ושתי הצריבות היו מרעישות.

פחות מהקריאה של הדיסק, אבל קצת מרעישות.

קיצר מה אני אעשה ?

אז הצורב הזה יודע לקרוא ולצרוב מהר, אבל הוא עושה את זה עם הרבה מאוד רעש !

האם הגיוני ?

האם כדאי להחליף צורב ?

פורסם

להבא תערוך את ההודעה, אין שום סיבה להקפצה הזאת.

פורסם

תקטין את מהירות הקריאה בעזרת תוכנה כלשהיא.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שחשבתי לעשות. מכיר תוכנות כאלה ? כי אני לא ...

חיפשתי איזשהי תוכנה של LG... אין אפילו דרייבר לצורב הזה ולא שום תוכנה מLG שקשורה לצורב הזה.

צריך משהו חיצוני.

אבל אני לא מוצא שום תוכנה כזאת

פורסם

אין צורך בדרייורים אם הצורבים והמערכת הפעלה של היום.השינויים מהירות הקריאה ושליטה בה יכולים להיעשות בעזרת קושחה של הצורב.יתכן וקושחה לא רשמית של הצורב תיתן אפשרות כזאת (במידה והמקורית לא נותנת).אני אחפש תוכנה שפעם השתמשתי ואם אמצע אכתוב עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים