פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אנשים אין מצב שבעולם ל180שקל הרגע דיברתי עם הטכנאי שאני עובד איתו עלות העינית רק עינית ללא הרכבה היא 380 שקל ! עוד 100 שקל הרכבה וכיוון ככה שזה יוצא לך המחיר ! תנסה אולי רק לעשות לה ניקוי במעבדה לפעמים זה עוזר !! מה שאני יכול להגיד לך עם זה אכן עינית וניקוי לא יעזור עדיף לזרוק ולא לתקן ! :-X
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אנשים אין מצב שבעולם ל180שקל הרגע דיברתי עם הטכנאי שאני עובד איתו עלות העינית רק עינית ללא הרכבה היא 380 שקל ! עוד 100 שקל הרכבה וכיוון ככה שזה יוצא לך המחיר ! תנסה אולי רק לעשות לה ניקוי במעבדה לפעמים זה עוזר !! מה שאני יכול להגיד לך עם זה אכן עינית וניקוי לא יעזור עדיף לזרוק ולא לתקן ! :-X לא מאמין שעינית עולה ככה תנסה בחנות אחרת
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים לפי מה שהבנתי להחליף עינית לעבה הרבה הרבה יותר יקר מהדקאם זה באמת ככה אז אין טעם לתקן בכלל היום אנשים ואני אחד מהם נותנים את הPS2 אפילו בחינם המחיר בחנויות בתחתית ואולי אפילו ירד יותר שלא לדבר על הזמנה מחול ומשומש שפועל טוב אמור לעלות מאות שקלים זה לא המצב של לפני שנה שהקונסולות החדשות היו בהתחלה עולמית הביקוש לPS2 ירד משמעותית ומעריכים שסוני תוריד בקרוב את המחיר עוד יותר רק תראה PS2 בסיסי חדש ב900 שקל מחנות http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=223נכון בלי ... אבל משומש פועל כולל הכל ודק אפשר להשיג במחיר של התיקון אם התיקון זה 600 שקל לגרסה השמנה
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים וואלה?אתה מחלק?אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולתת לי.ה-PS2 שלי נשבר כשצבענו את הבית הוא עף מהטלויזיה.הספדתי עליו.כל כך אהבתי אותו,כל יום הייתי משחק עליו איזה 8 שעות והעינית נשחקה לי איזה 5 פעמים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.