עבור לתוכן

ירשתי מדוד שלי את ה-PS2 שלו - כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

היי, כפי שרשום בכותרת דוד שלי רכש לעצמו Xbox 360 ונתן לי את ה-PS2 שהיה לו. יש לי כמה שאלות:

א. למה משמשות כניסות ה- USB ולמה משמשת הכניסה הקטנה שלידה רשום S400?

ב. מאחורי הקונסולה יש "מדף" ריק, נראה כמו מקום המיועד להארד-דיסק, מה זה?

עד כאן לשאלות סתם מתוך סקרנות, ולשאלה העיקרית:

ג. למכשיר יש בעיה עם קריאת משחקים, כשאני מכניס דיסק המשחק לא עולה אוטומטית אלא מגיע לתפריט של הקונסולה, אני צריך ללחוץ על Browser ואז זה מראה לי את הכרטיס זיכרון וצריך לחכות שנים בשביל שהדיסק יופיע לצידו ואז לוחצים על הדיסק וזה מפעיל את המשחק ולא תמיד הוא מפעיל אותו כראוי. מה לדעתכם הבעיה?

תודה מראש לעונים! ;D

פורסם

ה-USB זה לשלטים אלחוטיים/מאוורר

בקשר לחלק מאחורה זה להארד דיסק(אני מניח שזה העבה נכון?) , זה משמש להכנסת הארדיסק של איזה 30-80 GB ואז אפשר להתקין עליו לינוקס(יש חבילות כאלה ברשת ובאיביי)

בקשר לקריאה שלו זה שהעינית נשחקה,קרה לי איזה 5 פעמים..תחליף אותה זה עולה איזה 180 שקל + עבודה(לפחות ככה עלה לי במדיה גיים)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

. ה USB זה להתקנים חיצוניים כמו מיקרופון ו ה-Eyetoy

פורסם

יאפ, זאת בהחלט העינית. גם אני החלפתי אותה כמה פעמים בזמנו...

פורסם

והגאים , וDISK ON KEY למשחקים מסוימים (הידעתם שבGT4 אפשר לשמור תמונות מהמשחק מרונדרות ברמה גבוהה על הDOK?)

בקשר לעינית , לא ידעתי שהמכה היא עד כדי כך גדולה , יש לי PS2 שעבד המון (ימים כלילות על GT3 ו4 ועל סידרת BURNOUT ותקן וכו) מחודש חודשיים אחרי ההשקה ועד היום הוא עובד כמו גדול עם העינית המקורית.

(יש לציין שהמכשיר מקורי לגמרי ומעולם לא ראה דיסק שהוא לא PS2 מקורי)

פורסם

והגאים , וDISK ON KEY למשחקים מסוימים (הידעתם שבGT4 אפשר לשמור תמונות מהמשחק מרונדרות ברמה גבוהה על הDOK?)

בקשר לעינית , לא ידעתי שהמכה היא עד כדי כך גדולה , יש לי PS2 שעבד המון (ימים כלילות על GT3 ו4 ועל סידרת BURNOUT ותקן וכו) מחודש חודשיים אחרי ההשקה ועד היום הוא עובד כמו גדול עם העינית המקורית.

(יש לציין שהמכשיר מקורי לגמרי ומעולם לא ראה דיסק שהוא לא PS2 מקורי)

וזה מסביר את העניין .

ובכן לא ארחיב כי כידוע אסור לדבר על כך בפורום.

אז לסיכום אני מציע לך לקחת לתיקון,יש לך מבחר חנויות,Media Game,Gamestation,Moniline,PlayGame,EnjoyStick ועוד המון חנויות .

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לחנות רדיו וויליאם בבאר שבע (שם אני גר, כן...) וסיפרתי על הבעיה ואז הוא שאל אותי: "המכשיר הוא הגרסה העבה או הדקה"?

אמרתי לו שזה העבה אז הוא אמר לי "יש לפחות 17 סוגי עיניות לכן אני לא יכול לומר לך מחיר מדויק לגבי קניית עינית פלוס התקנה אבל זה יעלה לך בין 400 ל-600 שקל!!!" חברנו rEvoLutioN אמר שהוא שילם 180 שקל! ואז המוכר אמר לי "אל תקבע ישר שזה עינית שחוקה או פגומה זה יכול להיות בעיה אחרת כמו מיקום העינית ועוד כמה בעיות לכן בוא, נעשה לך בדיקה חינם ונביא לך הצעת מחיר מסודרת..."

בקיצור אני כבר יבדוק מה אפשר לעשות... ובינתיים, תודה שעזרתם! ;)

פורסם

יש הבדלים במחירי העיניות של הדגם העבה והדק

פורסם

בהחלט די יקר... למרות שזה יכול להיות בגלל שהמכשיר הישן כבר מזמן לא נמכר ופשוט דורשים יותר עבור חלופת חומרה.

אותו דבר עם DDR1 אחרי שDDR2 השתלט על השוק...

פורסם

התקשרתי לחנות רדיו וויליאם בבאר שבע (שם אני גר, כן...) וסיפרתי על הבעיה ואז הוא שאל אותי: "המכשיר הוא הגרסה העבה או הדקה"?

אמרתי לו שזה העבה אז הוא אמר לי "יש לפחות 17 סוגי עיניות לכן אני לא יכול לומר לך מחיר מדויק לגבי קניית עינית פלוס התקנה אבל זה יעלה לך בין 400 ל-600 שקל!!!" חברנו rEvoLutioN אמר שהוא שילם 180 שקל! ואז המוכר אמר לי "אל תקבע ישר שזה עינית שחוקה או פגומה זה יכול להיות בעיה אחרת כמו מיקום העינית ועוד כמה בעיות לכן בוא, נעשה לך בדיקה חינם ונביא לך הצעת מחיר מסודרת..."

בקיצור אני כבר יבדוק מה אפשר לעשות... ובינתיים, תודה שעזרתם! ;)

תיראה במחיר כזה לא משתלם לתקן PS2 ויש לי הרגשה שהוא רוצה לדפוק אותך

תיתן לו לבדוק ושייתן הצעה מסודרת

אם המחיר גבוה תחפש חנות אחרת -אני די בטוח שיהיו חנויות שיתקנו בפחות מי 300

פורסם

אם המחיר כה גבוה ואתה רוצה כבר כדאי לקנות חדש...

פורסם

לי עלה 180 לעינית של עבה.

תראה .. יש לך ביד 2 כל מיני אנשים שמתקנים לך בבית.

תתקשר ותראה אין לך מה להפסיד חוץ משיחות ::)

פורסם
  • מחבר

אני כנראה ילך השבוע שיתן לי הצעת מחיר ואני יבקש לראות ביחד איתו מה הבעיה שלא ידפוק לי חארטות ויחשוב שאני לא מבין... (כמו לדוגמה: לעינית שלך יש ליקוי ראיה).

מקסימום נבדוק חנות אחרת... מה כבר יכול לקרות :nixweiss:

פורסם

סבבה אחי , תנסה להוציא מחיר זול ותעדכן מה עם ה-PS2 , בהצחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים