עבור לתוכן

מחפש מידע בנוגע ל"טרמינל"

Featured Replies

פורסם

חברה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה טרמינל ואיך זה עובד...

הבנתי שאפשר להעביר ממנו במהירויות גבוהות מאוד...קצת מידע יהיה מועיל...

פורסם

השאלה שלך לא מובנת בכלל, טרמינל הוא מושג שיש לו הרבה משמעויות בעולם הרשתות ובכלל (ביגור יש גם מועדון כזה..)

אני אישית לא יודע על מה אתה מדבר

על terminal services או על seedbox

(לא שיש ל seedbox קשר למושג טרמינל, אבל לפי התיאור שלך זה הדבר הכי קרוב שיכולתי לחשוב עליו)

או על מה בדיוק? תסביר את עצמך.

פורסם
  • מחבר

או.קיי אני אנסה להסביר את עצמי מעט טוב יותר...

אני יתן דוגמא כדי לנסות לפשט את השאלה:

פעם ראיתי באיזה פורום שמישהוא רשם שיש לו "טרמינל" כביכול ודרכו הוא מעלה קבצים \ מוריד \גולש במהירויות לא רגילות של איזה 100MBit...

מקווה שזה יותר מובן עכשיו, וכן ראיתי שאנשים משתמשים במושג "טרמינל" לכן הזכרתי אותו פה...

פורסם

הוא התכוון לזה שיש לו שרת אחסון איפשהו, באיזו ספקית, שהוא משכיר, או משכיר מקום עבור שרת פרטי שהוא מאכסן שם פיזית

והוא פשוט משתמש בטרמינל (שזה מבחינתך, כל סוג של שליטה מרחוק, ע"ע - רימוט דסטטופ של חלונות - RDP, או VNC, או כל תוכנה לשליטה מרחוק)

זה הכל.

זה אותו רעיון כמו seedbox , שרת שאתה משכיר בכמה דולרים לחודש, שיש לו מהירות חיבור עצומה (100MBIT)

למחשב הביתי שלך אין את המהירות הזו, אבל מצד שני יש לך קישוריות במלוא המהירות לשרת הפרטי שלך.

(הכוונה למקסימום המהירות של החיבור שיש לך בבית, אם אתה למשל מחובר ב 5MB,

אז תמיד יהיה לך רוחב פס של 5MB לשרת שאתה מאחסן בספקית שלך)

בכל מקרה, טרמינל זה רק המינוח שבו הוא הסביר שהוא יכול להתחבר לשרת המרוחק הזה, ולשלוט עליו מרחוק.

(כלומר, להתקין עליו תוכנות, לנהל את ההורדות וההעלאות שעל אותו שרת וכו')

זה כמו שאני מתחבר מהמחשב בעבודה למחשב בבית בשביל לבדוק שסיים לרדת קובץ X בטורנטים שלי, ולהעביר אותו לתיקיה הנכונה וכו'.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק הרעון הזה עובד ??, אילו שרתים בידיוק אתה משכיר ולמה שהחברה שאתה משכיר ממנה את השרתים תסכים שתריץ עליה תוכנות ?? אם אפשר עוד מידע בבקשה זה יהיה מעולה...ולפי מה שאני מבין ה-SeedBox הזה תקף רק ל-Bittorent....אין מה לעשות איתו חוץ מביטורנט,או שאני טועה..?

והאם אתה יכול לתת לי קישור לאתר שמציע שירות כזה לקנייה...זה יעזור לי להבין הרבה יותר...

פורסם

נתתי לך קישור למעלה לויקי על סידבוקסים, ממנו יש קישורים לכל מה שאתה זקוק לו, לא מסובך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך....הגעתי לאתרי אבלמה אני מחפש בידיוק ??

הם מציעים:

Dedicated Servers

או

Streaming

או

ADSL/SDSL

מה אני צריך ?

פורסם

אני חושב שמה שאתה מתכוון אליו זה:

בעבר היה נהוג להשתמש בתוכנת terminal של windows כדי לתקשר עם מחשבים מרוחקים (אגב ישנם תוכנות הרבה יותר טובות כיום להשתמש בו כולל SSH)

הרעיון הוא בעצם חיבור מרחוק לשרת ולתת לו פקודות אתה יכול להתחבר עם התוכנה בעצם לכל סוג פרוטוקול ואם אתה מכיר את הפוקודות אתה יכול לעבוד מולו ידנית (FTP, TELNET, HTTP וכד')

כמו כן ישנם SHELLS שאתה יכול לחשוב עליהם כחשבון במחשב מרוחק, אתה מתקשר עם SHELLS בד"כ דרך פרוטוקל TELNET, בדרך כלל המחשב המרוחק מריץ לינוקס או יוניקס או מערכת אחרת ואז אתה יכול דרך ה SHELL להריץ תוכנות כמו להעביר קבצים או לצור בוטים וכל מה שרק אתה רוצה על לינוקס

אנשים השתמשו ב SHELLS כדי לאחסן עליהם מידע בד"כ ולהעבירו במהירות בין מחשבים

אתה יכול לקבל עוד מידע ב

http://en.wikipedia.org/wiki/Shell_account

פורסם

אני וחבר שלי היינו משתשמשים ב hyper terminal בתקופת dial-up כדי להעביר קבצים בין מחשבים מרוחקים (ב"ש-חולון) :P

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכם מאוד על כל המידע הזה שאתם נותנים לי אבל אף אחד לא נותן לי תשובה ישירה לשאלה שלי

אני הגעתי לאתר שכביכול מציע את השירות הזה אבל הוא מציע הרבה שירותים ומה שרשמתי בהודעה הקודמת הם השירותים שהוא מציע

עכשיו רציתי לדעת איך נקרא כל העסק הזה בשפה ה"מקצועית" שמוצעת לקנייה לאתרים כי לא יהיה רשום שירותי טרמינל...[br]פורסם בתאריך: 21.01.2008 בשעה 22:28:36

או.קיי הבנתי שהתשובה היא : Dedicated Servers

אבל מה שלא הבנתי זה זה ה-Dedicated Servers כבר מגיע עם תוכנה לשליטה מרחוק ?

ואני מבין שאני גם מוגבל בתעבורה....

פורסם

ברור שאתה מוגבל לתעבורה...

אתה משלם לX מהירות עבור כמה GB/TB שאתה מוריד/מעלה

פורסם
  • מחבר

או.קיי ידוע לי כבר מה שאמרת....

חבל שאין פה אף אחד שרכש פעם את זה כי אז זה היה יכול לעזור לכל כך הרבה אנשים....

אלה השאלות שנותרו לי לא פתורות ואודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי:

1. כשאתה קונה את השרת החברה יודעת שאתה רוצה לעשות ממנה SeedBox \ האם היא מסכימה לכך...וראיתי אתרים שיוצאים בפומבי לגבי שהם מוכנים שתעשה מהשרת שלהם Seedbox....והאם החברות שלא "יוצאות בפומבי" עם זה מסכימות גם ??

2. לגבי השליטה בשרת כל Dedactive server שאתה קונה חייב להיות בשליטה מרחוק ??

3. ואחרון חביב האם אתם מכירים אתרים שנותנים שירות -זולים- לשרתים כאלו.

פורסם

בוא נתחיל בשאלה, מה אתה מנסה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים