עבור לתוכן

לשנות ערכי Registry ולהישאר שפוי

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב Lenovo Thinkpad עם חלונות ויסטה. קיבלתי אותו עם שם משתמש "user" כברירת מחדל. כמובן שאפשר לשנות את שם המשתמש דרך "User Accounts", אבל זאת רק למראית עין: לתיקיית המשתמש ב-Users קוראים "user" גם לאחר ששיניתי את שם המשתמש.

ניסיתי לשנות את ערכי משתני הסביבה של חלונות כך שיכילו Yanir במקום user, ורק לאחר חקירות וחיפושים מפרכים גיליתי שיש לשנות את ערכי המשתנים דרך ה-Registry כדי שישארו כך לנצח, וגם גיליתי איך לעשות את זה.

שיניתי את ערכי המשתנים בכניסה: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment.

שיניתי את המשתנים גם דרך ה-cmd. אבל למרבה האכזבה, בהפעלה הבאה של המחשב הערכים הקודמים חזרו.

הסיבות האפשריות לזה לדעתי:

1. חלונות שומרת את הערכים הישנים איפשהו, גם לאחר שאני משנה את ה-Registry. (איפה, לעזאזל?)

2. בהפעלה יש איזשהו סקריפט שרץ ומשנה חזרה את הערכים ששיניתי. איזה סקריפט זה יכול להיות? (שוב, לעזאזל)

3. אני לא יודע כלום מהחיים שלי. (לעזאזל)

כל מה שאני רוצה זה ששם המשתמש שלי בחלונות יהיה Yanir ולא user, על כל המשתמע מכך (תיקיות והכל...), וזאת בלי ליצור משתמש חדש ולמחוק את הישן, כי יש הרבה הגדרות שכבר קיימות במשתמש הנוכחי.

יש למישהו עצה?

פורסם

יש לך אפשרות ליצור משתמש חדש ולהעביר את כל ההגדרות איך שהן באמצעות "אשף הקבצים וההגדרות" כמובן שכל התוכנות שמותקנות אצלך והמסמכים לא יינזקו.

פורסם

ואחרי שיצרת משתמש חדש עם השם שלך אתה יכול להיפתר מ user :)

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה, אני אשתמש בה :)

אתם יודעים אולי אם כניסה בעזרת קורא טביעת אצבע תהיה למשתמש החדש? או שצריך עוד פעם לעבור תהליך של שמירת טביעות אצבע...

ובכל זאת, אני רוצה לדעת איך משנים ערכי Registry ושיישארו כך, סתם בשביל העשרה... מישהו יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים