פורסם 2008 בינואר 2117 שנים כאילו... ד"א, אתה יכול פשוט "להזריק" את הדריברים של ה-SATA/RAID ישירות לתוך התקנת ה-XP/VISTA בעזרת nLite/vLite ובכך להמנע משימוש ב-floppy / F6 בהתקנה, בהנחה שאתה מעוניין להפעיל את ה-AHCI.אני אישית הייתי מעדיף להשתמש ב-AHCI, למרות שאני לא יכול להצביע על יתרון כלשהו עבור המשתמש הממוצע.NCQ אפשר לבטל גם בשימוש עם AHCI (דרך הגדרות בקר ה-SATA ממנהל ההתקנים).לשמחתי, אני משתמש בצ'יפסט של אנוידיה = בלי כאב ראש. כל הסיפור של AHCI שייך לצ'יפסט של INTEL בלבד.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים כאילו... ד"א, אתה יכול פשוט "להזריק" את הדריברים של ה-SATA/RAID ישירות לתוך התקנת ה-XP/VISTA בעזרת nLite/vLite ובכך להמנע משימוש ב-floppy / F6 בהתקנה, בהנחה שאתה מעוניין להפעיל את ה-AHCI.אני אישית הייתי מעדיף להשתמש ב-AHCI, למרות שאני לא יכול להצביע על יתרון כלשהו עבור המשתמש הממוצע.NCQ אפשר לבטל גם בשימוש עם AHCI (דרך הגדרות בקר ה-SATA ממנהל ההתקנים).לשמחתי, אני משתמש בצ'יפסט של אנוידיה = בלי כאב ראש. כל הסיפור של AHCI שייך לצ'יפסט של INTEL בלבד.AHCI נמצא גם בCHIPSET של AMD 690V\690G\ATI SB600
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.