עבור לתוכן

מצב AHCI בביוס !!

Featured Replies

פורסם

שלום מישהו מהפורום אמר לי שמצב AHCI זה מצב שמאפשר SATA MODE מלא !

ואצלי הוא DISABLED

אז הוא אמר לי שאני עובד על IDE133..

האם זה נכון??? :xyxthumbs:

פורסם

זה תלוי בלוח האם שלך ::)

הוא יכול להיות על disabled אבל ב enhanced mode ככה שהוא משתשמש ברוחב פס אבל לא פונקציות כמו ncq.

פורסם

הרוחב פס לא מוגבל במצב אמולציה,

מה ששונה זה הNCQ והHOTSWAP.

פורסם

הרוחב פס לא מוגבל במצב אמולציה,

מה ששונה זה הNCQ והHOTSWAP.

Hotswap :kopfpatsch: ואני עוד חושב מה שכחתי להוסיף

פורסם
  • מחבר

מה זה המושגים האלה?... אני לא מבין בזה כל כך ..

פורסם
  • מחבר

תודה אחי לפי מה שהבנתי אי אפשר להשתמש במצב הזה בXP רק בוויסטה וזה משפר ביצועים

פורסם

על איזה ביצועים אתה מדבר?

NCQ ו HOTSWAP לא קשורים לביצועים :)

פורסם
  • מחבר

על איזה ביצועים אתה מדבר?

NCQ ו HOTSWAP לא קשורים לביצועים :)

אז למה הם קשורים?...

פורסם

NCQ קשור לביצועים,

אבל לא לפעולות של משתמש ביתי,

בפעולות כאלו הוא אפילו גורע.

פורסם
  • מחבר

למשחקים הוא טוב????

להפעיל תAHCI בקיצור?..

פורסם

Disabling AHCI will have the effect of making the SATA controller emulate a PATA controller. In practice this means that SATA-dependent features such as NCQ or hot plugging as well as transfer rates over 132 MB/s will not be possible. Note that, since Windows XP does not support AHCI by itself, you will need drivers from the motherboard/chipset manufacturer. In that case, you would press F6 while booting the install CD and use those drivers. Turn AHCI off, and you will use the default ATA drivers in Windows. Although this will prevent transfer rates over 132 MB/s, this should have little effect on you as AFAIK no single HDD available today has a STR high enough that UDMA mode 6 would not be fully sufficient. Higher speeds would at best benefit burst transfers. The real-world performance gain is certainly minimal.

בקשר ל-NCQ, אפשר לראות מההשוואה הבאה שיש יתרון במשחקים דווקא כש-NCQ לא פעיל, אולם אני לא יודע מה בדיוק ניתן להסיק מכך \

איפה בדיוק זה יבוא לידי ביטוי מבחינת הביצועים במשחק.

http://www.storagereview.com/php/benchmark/suite_v4.php?typeID=10&testbedID=4&osID=6&raidconfigID=1&numDrives=1&devID_0=309&devID_1=308&devCnt=2

פורסם
  • מחבר

או... תודה

ומה זה PATA?

פורסם

After SATA (Serial ATA) drives were introduced, many people started referring to IDE drives as PATA (Parallell ATA). In other words, PATA & IDE are the same thing.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אז זה תאומרת שאני משתמש כאילו בIDE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים