פורסם 2008 בינואר 2017 שנים קניתי את הלוח הזה איך שהוא יצא (לא בהמלצה של הפורום) אבל אני לא רואה סיבה מיוחדת למה הוא ממולץ פה.?
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים כי..הוא יחסית זול לP35קבלים עמידים וקירור יחסית טובעם כל הדברים שצריךמתאים למעבדים חדשיםטוב לOC
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר אבל למה אותו? יש מלא לוחות P35. אני לקחתי אותו בגלל היציאה האופטית שיש לו.OC- עד שמצאתי איך משנים את היחס. הOC לכרטיס מסך נחמד אבל דרך תוכנה אפשר להעלות עוד הרבה את התדרים.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים למה דווקא אותו? מחיר טוב. אפשר להכניס את ה Abit - IP35-E או Asus P5K-E גם כן לאותה קטגוריה.OC לכרטיס מסך קשור לכרטיס מסך, לא ללוח אם.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים אבל למה אותו? יש מלא לוחות P35. אני לקחתי אותו בגלל היציאה האופטית שיש לו.OC- עד שמצאתי איך משנים את היחס. הOC לכרטיס מסך נחמד אבל דרך תוכנה אפשר להעלות עוד הרבה את התדרים. מלא זה קצת בעייתי, יש עוד לוח אחד של אביט ואחד של אסוס שגם בסדר שאר הP35 יקרים יותר. OC אי אפשר לעשות דרך הביוס לכרטיס מסך, והלוחות האלו נחשבים לטובים בשביל OC
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים למה דווקא אותו? מחיר טוב. אפשר להכניס את ה Abit - IP35-E או Asus P5K-E גם כן לאותה קטגוריה.OC לכרטיס מסך קשור לכרטיס מסך, לא ללוח אם.ה P5K הרגיל יותר טוב מכולם בהקעה של עוד 100 ש"ח..יש לי 3 מחשבים איתו אני מרוצה עד הגג..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.