פורסם 2003 באפריל 1522 שנים המעבד שלי בזמן האחרון עושה רעש כאילו הוא ממריא עוד 2 שניות והמחשב שלי נהייה איטי (למרות שזה 2000 מגהרץ ו512 RDRAM)וזה מאוד מעצבן...אה ודרך אגב מתי שאני עושה CNTRL+ALT+DELETE- פועל לי משהו RUNDLL32 ועוד משהו מוזר (יכול להיות שזה אומר משהו). עשיתי בדיקה עם התוכנה ADAWAER 6 והיא לא מצאה כלום בדקתי באנטי ווירוס ואין ווירוסים.ב-ב-ק-ש-ה.......מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה??????????? :-[
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים אמממ המעבד לא עושה רעש, ואם כן, אז.... זה ממש מפחידנ.בתבדוק שהמאוורר של המעבד עובד כשורה, אם לא, אז המעבד שלך מאט את המהירות שלא כחלק ממנגנון הגנה....תבדוק את הטמפרטורה ותגיד לנו
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים תפתח את המחשב ותבדוק אם כל המאוררים עובדים כשורהותבדוק מאיפה גם בא הרעשאה, כןוזה גם יעזור אם תבדוק טמפרטורות בביוס
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר יש לי ווינדוס XP ואין לי אבק על המאוורר , ואיך אני יכול לבדוק טמפרטורה?שני הדברים שפועלים שאני מפעיל את המחשב (ורוב הסיכויים שהם עושים לי את הבעיה( הם: runDLL32 ו...hostpostמשהו....איך אני יכול לתקן זאת , ואת הרעש שיוצא מהמארז
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים rundll32 אמור לעבוד זה בסדר לגבי הטמפ' תכנס לביוס תלך ל PCHEALTH שם יש את הטמפ של הלוח ושל המעבד, מה הכוונה אין אבק על המאווררים בדקתה אישית? או שאתה חושב שאין בכל אופן אם יש לך רעש אז הוא לא יכול לבוא משום דבר חוץ מהאמאווררים או הכונן הקשיח או הסידירום(מורב) שיש לך כאלו הדברים המכניים היחידים שיש לך במחשב שמסוגלים ליצור רעש שכזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.