פורסם 2008 בינואר 2017 שנים PlayStation 3 - PlayTVhttp://www.gametrailers.com/player/29805.htmlUncharted: Drake's Fortune - Component vs. HDMI Comparison - FULL RGBhttp://www.gametrailers.com/player/29839.html
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים 2:21 יש שיפור בHDMI.ד"א גראפיקה יפה יש למשחק הזה.בכללי זה לא משפר כלום,אז שאנשים יפסיקו כבר לבכות שבPS3 לא שמים FULL RGB לפעמים בהשוואת כי זה עוזר בקושי ב0.1%.שתיי הקונסולות מצויינות וכל אחת והיתרונות והחסרונות שלה.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים תגיד לי , אתה שופט וידאו של קונסולה על פי STREAMING באינטרנט? ועוד בFULL SCREEN ולא איזה SCREENSHOT של קלוזאפ?אם אתה מהאיזור שלי - (הרצליה) שלח לי הודעה פרטית , נראה אם אפשר להפריך את הדעות המגוכחות שלך בנושא.ליביו
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים תגיד לי , אתה שופט וידאו של קונסולה על פי STREAMING באינטרנט? ועוד בFULL SCREEN ולא איזה SCREENSHOT של קלוזאפ?אם אתה מהאיזור שלי - (הרצליה) שלח לי הודעה פרטית , נראה אם אפשר להפריך את הדעות המגוכחות שלך בנושא.ליביוניראה לך שראיתי את זה ככה?ראיתי את זה ב720P.כל סרטון כמעט שיש ב GT יש אותו גם בHD...
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים ועדיין , אני מוכן להוכיח לך את הנקודה.חפש תמונות שאני הבאתי להשוואה לפני כחודשיים בפורום , ואני מבטיח לך שעוד ברמת התפריט אתה תדהם מההבדל בצבעים.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים מחבר אלא אם כן אתה חושב שזו השוואה בין ה PS3 ל XBOX (וזו לא... כי זה משחק שלא יצא ל XBOX בכלל...) אני לא מבין אותך...
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים אלא אם כן אתה חושב שזו השוואה בין ה PS3 ל XBOX (וזו לא... כי זה משחק שלא יצא ל XBOX בכלל...) אני לא מבין אותך...זה משחק PS3 בלבד.לא יודע מה אתם רוצים זה ניראה אותו דבר.אשכרה כיאילו סתם שמו קו שחור באמצע על אותה התמונה מרוב שזה אותו דבר.רק ב 2:21 יש שיפור קטן בHDMI וזהו.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים לא אומר אוטומטית וקצת מחשיד.בכ"א הנקודה שלי היא שלפחות בקטע של FULL RGB , אי אפשר לפספס את ההבדל בצבעים.ליביו
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים מה הסיכוי שבסרטון הזה לא הופעל בכלל FULL RGB ב HDMI? חשבתי שזו כל המטרה של ההשוואה בסרטון הזה, אבל נראה שה RGB נשאר limited.לי אישית לא יצא לראות הבדלים, אבל קשה לי מאוד להאמין שהם זניחים במציאות כש Full RGB מופעל. השינוי בספקטרום צריך בהחלט לבוא לידי ביטוי לעין.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים לא אומר אוטומטית וקצת מחשיד. בכ"א הנקודה שלי היא שלפחות בקטע של FULL RGB , אי אפשר לפספס את ההבדל בצבעים. ליביו יש לך PS3,יש לך סיבה להגיד את מה שאתה אומר. איך בידיוק תסביר לי את זה?
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים לא הבנתי את ההודעה שלך (ברצינות , פשוט לא הבנתי מה הכוונה)ומה אני צריך להסביר בקשר לתמונה?ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.