פורסם 2008 בינואר 1917 שנים בינתיים זה נדיר... נקווה שזה ימשיך להיות נדיר למרות שדבר כזה הוא כבר מטריד ביותר!
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים lol תראו לי PS1 או 2 שעושים דבר כזה... ככל שדברים משתכללים יותר יש בהם יותר בעיות... בסוף עוד יהיו שם מסכים כחולים
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מצד שני יש את התגובה הזאת בפורוםFAKEps3 has no yellow light of deaththats a bld called noxom exploit. started with otheros.dont believe thatחיפוש ברשת (אתם מוזמנים לעשות גם... אין באפשרותי לפרסם את הלינק מסיבות מובנות) מגלה שקיים קובץ שאפשר להתקין על הPS3 שיגרום לדבר הזהPS3 נשאר איתן
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים אני דווקה קראתי שזה כשל חומרה.קורה לא נורא,מתוך כל כך הרבה מכשירים יכולים לצאת כמה דפוקים.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24405לפחות זה נדיר ווואו תודה רבה לך!!עכשיו אני רץ לקנות ויי כי אין לו שום בעיות בכלל בכלל והשרברבים האלה ממש סקסים
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר מה הקשר ? אני די בטוח שגם לWII יש בעיות חומרה נדירות כאלו למעשה לPS3 ולWII יש בעיות חומרה חמורות של פחות מי 1% ככה שאין היתרון בניהם בתחום הזה
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים אם אתם שואלים אם אפשר לזייף דבר כזה למרות שהוא מראה שהוא מדליק את הPS3 אם המתג אז כן זה אפשרי. אפשר לזייף הכל זה רק עניין של זמן וכמה הלחמות. אפשר אפילו לעשות PS3 שנדלק כשהוא "לא בחשמל" . אפשר גם לגרום לדבר כזה לקרות על ידי חבלה בזדון.גם אם זה אמיתי זה לא קורה הרבה כל כך הרבה אחרת היינו שומעים על זה. הכמות של ה 360 שמתקלקלים זה בגדר שערוריה . לרוב תקלות יצור של 1 ל1000 זה עוד בסדר אבל 1 ל100 זה כבר קטסטרופה.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים מחבר אני אמרתי מהתחלה שזה נדיר רק מצחיק כל עניין הנורות במחשב יש צפצופים במקום נורות
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים הנורות זה יותר מגניב ויותר מלחיץ (אני יודע חטפתי רד רינג בגלל נפילת מתח (למזלי זה רק הייתי צריך להפעיל מחדש תקונסולה חח))
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים זה שאתה מכיר רד רינג אחד לא אומר שזה לא אמיתי בו נראה ...שלוש נורות אדומות שמהבהבות ...והקונסולה לא עובדת ...מעניין ..לא נשמע לי כמו רד רינג ...
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר הסימון הזה הוא לא שלי הוא של MS יש גם 4 נורות אדומות שזה בעיה שאפשר לפתור לבד ואולי זה מה שהיה לך
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אז זה לא היה RROD באמת RROD מסמן בעיות שחיבות תיקון מעבדה זה כן היה באמת,פעם אחת הייתה לי קפיצה בחשמל בכל הבית שבוע לפניי שהלך השנאי וגם המכשיר עשה לי טבעת כיאילו שצריך לשלוח אותו למעבדה. אם יש בעיות בשנאי זה עושה טבעת של שלוש מנורות כיאילו הלך המכשיר ואני ההוחכה לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.