עבור לתוכן

עזרה| למבינים במעבדים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה.

אני מרכיב מחשב לצורך משחקים.

אני רוצה שהוא יהיה חזק.

שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים..

הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad.

אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות.

השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן.

אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש.

אני בדילמה רצינית פה! :)

אשמח לשמוע תגובות

יום נעים

פורסם

אם יש לך אפשרות אז רק מרובע ליבות , במוקדם או במאוחר כל הישומים יתמכו בריבוי ליבות

פורסם
  • מחבר

סבבה

מה אתה אומר על ה- Q6600 ?

פורסם

סבבה

מה אתה אומר על ה- Q6600 ?

מעבד מצויין , אם כי בחודש הבא תוכל לקנות את המעבד החדש Q9300 באותו מחיר והוא יהיה מעט טוב יותר

פורסם
  • מחבר

האמת שזה מבאס לחכות עוד חודש ..

אתה בטוח שזה יוצא חודש הבא?

אתה יודע מתי בחודש הבא?

פורסם

אתה צריך לחשוב על מאיץ הגרפי ולא על המעבד. במשחקים למעבד יש תפקיד שולי.

פורסם

לא בדיוק שולי, אך ביחס לכרטיס מסך למעבד יש עדיפות משנית.

פורסם

מעבד מצויין , אם כי בחודש הבא תוכל לקנות את המעבד החדש Q9300 באותו מחיר והוא יהיה מעט טוב יותר

lipa אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסידרה הנוכחית של Q6600 לסדרה שתיכף מגיעה ?

אני מבין שאין הבדלים גדולים בביצועים ?

פורסם

לדעתי רק כפול ליבה ואת הכסף שתחסוך תשקיע בכרטיס מסך טוב.

:xyxthumbs:

פורסם

lipa אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסידרה הנוכחית של Q6600 לסדרה שתיכף מגיעה ?

אני מבין שאין הבדלים גדולים בביצועים ?

ההבדלים בביצועים הם בערך 10% שיפור בין הסדרות באותה מהירות שעון , ובנוסף ה-Q9300 המהירות שעון שלו היא 2.5GHZ לעומת 2.4GHZ ב-Q6600

פורסם

ההבדלים בביצועים הם בערך 10% שיפור בין הסדרות באותה מהירות שעון , ובנוסף ה-Q9300 המהירות שעון שלו היא 2.5GHZ לעומת 2.4GHZ ב-Q6600

אוקיי תודה ומה לגבי זיכרון המטמון? ראיתי שבדגמים החזקים יותר יש 12MB בעוד שבQ6600 יש 8MB

כמה זה משפיע על הביצועים ?

פורסם

אוקיי תודה ומה לגבי זיכרון המטמון? ראיתי שבדגמים החזקים יותר יש 12MB בעוד שבQ6600 יש 8MB

כמה זה משפיע על הביצועים ?

לזכרון מטמון יש השפעה קטנה על הביצועים בסביבות 3-5% שיפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים