עבור לתוכן

התיעצות בקניית מחשב נייד... לסטודנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .... אני סטודנט שכרגע התחיל את לימודיו .... אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לי ללימודים.

כמו כן אני רוצה מחשבשיהיה חזק לא רק ללימודים אנירוצה שישמש אותי להכל לפעמים משחקים

לפעמים שירים לפעמים גרפיקה ועוד...

עד כאן המבוא....

יש בפי כמה שאלות :

1. מה עדיף לי לקנות בהתאם לצרכי שמפורטים למעלה. עדיף Mac או נייד רגיל

2. אם אני קונה מאק ומתקין עליו ווינוס ... האם המחשב יהיה כמו מחשב נייד רגיל? או שיעלה על הביצועים של אותו מחשב רק שהוא PC?

תודה לעוזרים....

פורסם

אם תקנה מחשב באותו מפרט (DELL XPS 1330 שקיים באותו מפרט כמו מקבוק) הוא יתן אותם ביצועים תחת חלונות.

ובדרך גם יעלה אותו הדבר אם לא קצת פחות מהדל.

בגדול , המקבוקים החדשים הם די חזקים ודי מצויידים יחסית למתחרים ועומדים יפה השוואות.

הם יכולים לשמש גם כמחשבי WINDOWS חזקים.

רק תזכור כשאתה משווה - שאתה משווה נייד של 2 קילו עם מסך 13" ולא לבנת חבלה 3 קילו עם מסך 15.4".

כל עוד תבדוק בפרמטרים האלו - תראה שהמק די משתלם גם כמחשב WINDOWS (אחת הסיבות שהעדפתי אותו על הדל) ומצויד בזמן סוללה מצוין!

בקשר למשחקים , הם קיימים , רובם עובדים לא רע , אבל עדיין הוא יהיה נחות יחסית למחשב עם כרטיס מסך יעודי (8400GS או משהו דומה)

מה שכן , הכרטיס הנוכחי (X3100 של אינטל) כבר די מתקדם והוא תומך בDX10 וPIXEL SHADER 4.0 , מה שמבטיח תמיכה די טובה (למעשה , גם בהרבה משחקים שמחייבים כרטיס מסך יעודי , בWIN - צריך לעדכן דרייברים - המקוריים פשוט גרועים)

בתור סטודנט שמחזיק מקבוק כזה (שחור - עם שדרוג ל2 גיגה זיכרון) אני מאוד מרוצה מהקנייה שלי.

המחשב קל וקטן מספיק כדי לא ליהיות מתרד , חזק מאוד ורץ מצוין.

משחקים עד רמת HL2 בהגדרות גבוהות הוא אוכל בלי מלח , CRYSIS לא הייתי מריץ עליו כבר כן?

עבודה יום יומית רצה עליו מצוין.

ותעשה לעצמך טובה , אם אתה סטודנט ואתה הולך להשתמש איתו הרבה בדרכים - אל תקנה מחשב גדול יותר גם אם אתה קונה PC.

מניסיון של כמה וכמה שנים.

קילו אחד ומסך קצת יותר גדול ומחשב קצת יותר עבה לא נשמעים מתרד גדול - אבל בפועל - זה מאוד מציק.

ליביו

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה?

המקים יקרים משמעותית- בטוח שבארץ. ::)

פורסם

באמת ?

אתה בטוח במה שאתה אומר?

סגור?

כמה עולה נייד של דל 13" עם T7500

Bluetooth EDR 2.0

וWifi N?

בא אני אחסוך לך - בערך אותו מחיר.

שוב , אין נקודה להשוות את זה לנייד 15.4 שעולה הרבה פחות , אבל למחשבי 13" עם אותם נתונים - המחיר שלהם בסדר גמור.

ליביו

פורסם

בדקתי- ואתה צודק בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים