פורסם 2003 באפריל 1522 שנים המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק. אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם. בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך... כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים אני אומר שלא צריך לפתח ציפיות גדולות מדי בקשר למשחק... אני בטוח שהמשחק הולך להיות יפה אבל לדעתי לפחות שום משחק לא יגיע לרמה של HALF LIFE הראשון. ובקשר לגראפיקה, משחקיות זה הרבה יותר חשוב מזה כפי שראינו באנריל2 גראפיקה חייתית אבל המשחק לא משהו...
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים מחבר ובקשר לגראפיקה, משחקיות זה הרבה יותר חשוב מזה כפי שראינו באנריל2 גראפיקה חייתית אבל המשחק לא משהו... הרשה לי להסכים איתך,גרפיקה זה בהחלט לא הכל ומשחקיות היא המאפין החשוב ביותר בכל משחק מחשב,נוכחנו לראות את זה במשחק Deus Ex שכזכור היתה לא גרפיקה לא ממש מרשימה אבל משחקיות כובשת ומדהימה פשוט!(ואגב ייצא לו המשך בחודש יוני)
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים הרשה לי להסכים איתך,גרפיקה זה בהחלט לא הכל ומשחקיות היא המאפין החשוב ביותר בכל משחק מחשב,נוכחנו לראות את זה במשחק Deus Ex שכזכור היתה לא גרפיקה לא ממש מרשימה אבל משחקיות כובשת ומדהימה פשוט!(ואגב ייצא לו המשך בחודש יוני)here you're wrong, for it's time Deus Ex's graphics owned.
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים ממש לא! הגרפיקה של דאוס אקס הייתה בינונית גם לזמנואם תפשפש בביקרות מהעבר תראה שהגרפיקה קיבלה 7-8והוא עדיין KICKASS GAME
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים הנה הוכחה בשבילך:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=10891&page=2הבאתי את העמוד האחרון כי זה מה שרלוונטי.
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים למרות שיש לפחות 20 משחקים שאני מסוגל לשייך להם Crowbar , נראה ש Half-Life הוא המפורסם מבניהם.(אלא אם מתייחסים ל Crowbar Tycoon ) ;D
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים למרות שזה פורום על הלייף לייפ, אבל אני חייב לשאול את זה דאוס אקס יצא בפליסישן?, כי חשבתי שבמחשב... :
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים הוא יצא לשניהםועם כל הכבוד לדאוס אקסהאלף לייף היה הראישון שניצל את הקרובר כנשק
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים עזבו אתכם מכל השטויות על האףלייף 2 !!!!קאונטר סטרייק שולט בכל המשחקים.!!!אבל כמובן חייבים להגיד תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לסיירה שייצרה את האף לייף!!!!10x
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים קודם כל זה VALVE ולא סיירהושנית חוץ מהמנוע אין הרבה מהמשותף בין שתי המשחקים
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים :lol: מה אתה מדבר cs זה מוד ל half life בלי המשחק half life הוא לא יכול לעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.