עבור לתוכן

Half Life 2

Featured Replies

פורסם

המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק.

אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם.

בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך...

כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.

crowbar.jpg

פורסם

אני אומר שלא צריך לפתח ציפיות גדולות מדי בקשר למשחק... אני בטוח שהמשחק הולך להיות יפה אבל לדעתי לפחות שום משחק לא יגיע לרמה של HALF LIFE הראשון.

ובקשר לגראפיקה, משחקיות זה הרבה יותר חשוב מזה כפי שראינו באנריל2 גראפיקה חייתית אבל המשחק לא משהו... :P

פורסם

כן .... היום כבר שום דבר לא מפתיע :P

פורסם
  • מחבר

ובקשר לגראפיקה, משחקיות זה הרבה יותר חשוב מזה כפי שראינו באנריל2 גראפיקה חייתית אבל המשחק לא משהו... :P

הרשה לי להסכים איתך,גרפיקה זה בהחלט לא הכל ומשחקיות היא המאפין החשוב ביותר בכל משחק מחשב,נוכחנו לראות את זה במשחק Deus Ex שכזכור היתה לא גרפיקה לא ממש מרשימה אבל משחקיות כובשת ומדהימה פשוט!(ואגב ייצא לו המשך בחודש יוני)

פורסם

הרשה לי להסכים איתך,גרפיקה זה בהחלט לא הכל ומשחקיות היא המאפין החשוב ביותר בכל משחק מחשב,נוכחנו לראות את זה במשחק Deus Ex שכזכור היתה לא גרפיקה לא ממש מרשימה אבל משחקיות כובשת ומדהימה פשוט!(ואגב ייצא לו המשך בחודש יוני)

here you're wrong, for it's time Deus Ex's graphics owned.

פורסם

ממש לא! הגרפיקה של דאוס אקס הייתה בינונית גם לזמנו

אם תפשפש בביקרות מהעבר תראה שהגרפיקה קיבלה 7-8

והוא עדיין KICKASS GAME

פורסם

למרות שיש לפחות 20 משחקים שאני מסוגל לשייך להם Crowbar , נראה ש Half-Life הוא המפורסם מבניהם.

(אלא אם מתייחסים ל Crowbar Tycoon ) ;D

פורסם

למרות שזה פורום על הלייף לייפ, אבל אני חייב לשאול את זה דאוס אקס יצא בפליסישן?, כי חשבתי שבמחשב... ::)

פורסם

הוא יצא לשניהם

ועם כל הכבוד לדאוס אקס

האלף לייף היה הראישון שניצל את הקרובר כנשק

פורסם

Half Life 2

יהיה לזה ביקוש גבוה זה יהיה משחק הרשת של השנה

פורסם

עזבו אתכם מכל השטויות על האףלייף 2 !!!!

קאונטר סטרייק שולט בכל המשחקים.!!!

אבל כמובן חייבים להגיד תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לסיירה שייצרה את האף לייף!!!!

10x

פורסם

קודם כל זה VALVE ולא סיירה

ושנית חוץ מהמנוע אין הרבה מהמשותף בין שתי המשחקים

פורסם
:lol: :lol: :lol:מה אתה מדבר cs זה מוד ל half life בלי המשחק half life הוא לא יכול לעבוד.
פורסם

יש CS רייטייל, שלא דורש האף-לייף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים