פורסם 2008 בינואר 1917 שנים אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים לפני הכל אני מקווה שלמדת שכונן קשיח (או כל רכיב אחר למען האמת) מחברים כאשר המחשב מכובה, עדיף שהכבל של הספק מנותק, ורק אחרי שהארקת את עצמך.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים בהחלט יתכן שהדיסק נידפק (אולי לא רק הוא).הייתי מנסה לשים את הHD על מחשב אחר.במידה וכן אני לא רואה אפשרות זולה לתיקון.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר ניסיתי על מחשב אחר ויש BOOT FAILUREאין אפשרות לתקן אותו ? (במעבדה כילו)רק את הרכיב שמספק לו חשמל או אני יודע מהכדי לשמור על המידע ?
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים אני חושב שזה לקח חשוב. אני חושב שאתה צריך להגיד תודה שהידים שלך נשארו במקום כדי לכתוב על זה בפורום בכל מקרה, אני מציע שתנסה לחבר את הכונן למחשב אחר כדי לבדוק אם הוא עובד. אם כן, יש כמה תוכנות גיבוי כמו Recover My Files, אותן תוכל להוריד בגירסת ניסיון כדי לשחזר את הקבצים. בן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.