עבור לתוכן

בעייה במשחק PRO EVULOTION SOCCER 6

Featured Replies

פורסם

המפרט של המחשב הוא

P4 2.8

לוח אם MSI עם צ'יפסט PT880 של VIA

512MB DDR 400MHZ

הכרטיס מסך הוחלף מ FX5200 ל HD2600 PRO 512MB.(AGP

עם הכרטיס מסך הקודם המשחק עבד כרגיל לא נתקע אבל באיכות נמוכה מאוד. לאחר החלפת הכרטיס המשחק תמיד נתקע באמצע.

בדקתי זכרונות עם MEMTEST, הרצתי 3D MARK 06 , ניסתי לשים את ה AGP על X4 בלבד , ניסיתי דרייברים של OMEGA, דרייברים מהאתר של SAPPHIRE, ומהאתר של ATI ושום דבר לא עוזר המשחק תמיד נתקע באמצע ורק ריסטרט למחשב משחרר אותו.

המחשב מריץ משחקים אחרים כמו MOH RISING SUN בקלות ונתקע רק במשחק הזה. אני אובד עצות. יש למישהו רעיון מה עוד נותר לעשות שלא עשיתי עדיין?

פורסם

אח שלי ישל י אותה בעיה כמו שלך ואני עדין מנסה למצוא את התשובה

פורסם

לא ידוע לי שיש 2007, ממה שאני יודע יש 6 ויש 2008

תבדוק עם 3DMARK בשביל לוודא שהבעיה היא באמת בפרו אבולושן עם הכרטיס מסך ולא בכל המשחקים או בכרטיס עצמו

אם 3DMARK ומשחקים אחרים עובדים לך חלק, תחפש את הפאץ הכי מעודכן לפרו אבולושן מהאתר gamingaccess

תסיר טוב טוב את כל הסלט שעשית עם הדרייברים לכרטיס מסך (תשתמש ב DRIVER CLEANER PRO במצב בטוח) ותתקין את הדרייבר הכי חדש מהאתר של ATI.AMD.COM

תבדוק גם שמותקן לך ה-DIRECTX הכי מעודכן מהאתר של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות דבר ראשון.

VATOS צדקת זה אכן 6 ואני התבלבלתי. אבל דווקא הדרייברים מהאתר של ATI הם הכי גרועים ולא תומכים ב AGP והם היחידים שלא הותקנו בהצלחה במחשב .

עריכה:ראיתי עכשיו שיש דרייברים חדשים מה 16.1 אני אנסה גם אותם

הכרטיס סוחב 3DMARK ללא בעיה וגם משחק יותר כבד "על הנייר" כמו MOH RISING SUN. אני אנסה להוריד PATCH מהאתר שאמרת לי.

SILKY אני אנסה את זה באמת עדיין לא חשבתי על זה אלא יותר לכיוון הדרייברים.

כמו כן הבנתי שיש איזה בעיה עם הקטליסט בAGPאבל לא הבנתי בדיוק. מישהו יודע על זה משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים