עבור לתוכן

שוק החומרה בעוד שנה?

Featured Replies

פורסם

איזה שינויים וחומרה משמעותית חדשה תצא בעוד שנה שנה וחצי? (מעבדים \ כרטיסי מסך \ זכרונות וטכנולוגיות חדשות) אני משדרג את המחשב שלי כל 4 שנים ותמיד קופץ על דור מסויים (הפעם ה-core 2 duo ו8800gt), לכן רציתי לדעת האם משתלם לי לחכות שנה שנה וחצי ולראות האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש עם core 2 duo & 800gt או בעוד שנה ככה, כשייצאו מעבדים חדשים וכרטיסי מסך, אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה עכשיו מחשב חדש ובעוד שנה פתאום יוצא איזה מעבד וכרטיס מסך חדש חזקים בהרבה ממה שקניתי עכשיו... יחסית בידיוק כמו שהתכוונתי לקנות AMD 3200 ואז יצא ה-Core 2 Duo ומזל שלא קניתי :xyxthumbs:

פורסם

במהלך השנה אינטל מתכוונים להחליף את הסוקט לLGA1366, המעבדים האלו יהיו כנראה בתקן שונה מהFSB שאתה מכיר. ובנוסף עד סוף השנה יהיו הטכנולוגיות המוכרות מהפנטיום D וקודמיהם, על מעבדי הQUAD כמו הHT.

בנוסף כדאי גם לחכות לדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA שמתחיל לצאת כבר עכשיו - אני מאמין שלקראת אמצע השנה כבר נראה GEforce 9800GTX, שמשמועות הולך להיות משמעותית טוב יותר מה8800ULTRA.

אני חושב שכדאי לחכות חצי שנה בערך ולראות מה אז יש לשוק להציע ואז להחליט. אלא אם כן אתה כרגע עובד עם פנטיום 3 כמוני :P

פורסם

תמיד יהיה באופק משהו טוב יותר , או שתמתין לנצח או שתקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים