עבור לתוכן

מדיות לצריבה? SilverLine? Verbatim? אחר? (גם בDVD וגם בCD)

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה.

עד עכשיו הייתי משתמש רק בדיסקים של Silver Line שידועים באיכות הדיסקים הגבוהה וזאת ע"פ הניסיון הארוך שיש לי איתם.

לא הייתה לי אף בעיה עם הדיסקים שלהם, והמחיר גם זול מאוד. מה שעושה אותם למשתלמים ביותר.

אבל מקריאה של כמה אשכולות כאן ראיתי שהVerbatim מומלצים לא פחות.

אשמח לראות כאן הבהרבה איזו מדיות עדיפות. סילבר ליין? וורבטים? או שמא חברה אחרת?

אם יש התייחסות שונה למדיות לצריבה CD ומדיות לצריבה DVD אז תפרידו ותאמרו איזו חברה עדיף בכל אחת מן המדיות DVD וCD.

פורסם

אז ככה, מדיות DVD לצריבה זה או Ritek, או Verbatim תוצרת טאיוואן (כתוב על האריזה באיזה מקום), כשתוצרת יפן גם בסדר ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

אפשר התייחסות פרטנית למדיות של Silver Line שלמעשה הדיסקים שלהם נפוצים בבית של כל אדם שאני מכיר. אם זה מדיות CD לצריבה ואם זה מדיותץ DVD לצריבה.

פורסם

ע"י חיפוש היית כבר מוצא תשובה.

מדיות סילברליין הן מדיות ג'נריות זולות שעשויות מחומרים זולים, מאוד לא מומלצים כגיבוי לזמן ארוך.

אי אפשר בכלל להגיד סילברליין ו-וורבטים באותו משפט, זה כמו שאני אגיד פורשה וסוסיטה.

אי אפשר לטעות עם וורבטים, אילו מדיות שמוכיחות את עצמן כבר שנים, לא משנה מאיזה ארץ (למרות שמזמן כבר ידוע שטאיוואן הכי טובים) סריקות מוכיחות שלכולם איכות מעולה.

ישנה רק TY שהיא מעט יותר טובה מוורבטים אבל העלות שלה לא משתלמת, עדיף לקנות איכות מעולה בכסף זול מאשר איכות מעולה בכסף יקר.

ההתייחסות פה היא למדייות DVD, ל- CD זה ממש לא משנה, אפשרי להשתמש בסילברליין ל-CD

פורסם

מסכים אם כל מילה.גם בCD הייתי מעדיף VERBATIM PASTEL תוצרת יפן.פשוט מעולים.לגבי DVD של RITEK יש ויש ניתן לבדוק באתר VIDEOHELP.אני נפלתי על הלא טובים.

פורסם

איך פיליפס בדיסקים?

פורסם

לדעתי הם לא מיצרים אלא קונים בזול.אצלי הם על הפנים (DVD).

פורסם
  • מחבר

מדיות DVD -

רק Verbatim אמרת, אבל בקשר לארץ ייצור של מדיות DVD של Verbtim מאיפה אני אמור לדעת מה הארץ ייצור? טיוואן או יפן?

כמו שאני הבנתי אם לא כתוב כלום - טיוואן. היקרים יותר מיוצרים ביפן וכתוב עליהם TY. אמת?

ובקשר לשאלה איזה פורמט עדיף DVD-R או DVD+R גם כאן עדיף DVD+R או שזה לא משנה?

מדיות CD -

אין כלל הבדל? האיכות תקפה רק לדיסקים של DVD? איך זה שכאן לא משנה? כי הVerbatim יקרים מהSilverLine.

ושאלה נוספת, מה ההבדל בין:

Verbatim CD-R 700MB x52 Extra Protection 50 יחידות - 65 ש"ח.

Verbatim CD-R 700MB x52 Super Azo Crystal 50 יחידות - 82 ש"ח.

פורסם

על כל חבילת מדיות DVD רשום באיזה ארץ הם מיוצרים.

לגבי CD ברור שיש הבדל אבל הוא לא מורגש, אם אתה צריך משהו איכותי אז גם לך על וורבטים.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי השאלה הזו:

ידוע לך מה ההבדלים?

פורסם

אין ספק שהדיסקים של Verbatim הם מהשורה הראשונה, אך לפי דעתי תוצרת יפן הכי טובים...לא?

פורסם

טייוואן ואז יפן...

הודו עדיף קצת להתרחק.

ד''א, מה עם סין? (צ'אין..)

פורסם

לא משהו בכלל.

פורסם

מה לגבי Maxell, TDK. Fuji ?

הבנתי מפורום אחר שהן חברות מאוד מומלצות (ל-DVD).

פורסם
  • מחבר

פעם שלישית שאני שואל ואין תגובה מאף אחד

ומה לגבי השאלה הזו:

ידוע לך מה ההבדלים?

אף אחד לא יודע את התשובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים