עבור לתוכן

המחשב מקרטע. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים.

סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה.

אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע.

אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק.

אני די נואש. תעזרו לי בבקשה.

סליחה על החפירה.

פורסם

אני מציע לעשות מעקב, אתה אומר שזה קורה תוך שבוע יכול להיות שאתה מתקין משהו שגורם לזה,נסה אנטי וירוס אחר למשל תוריד את גירסת הניסיון של קספרסקי כי יכול להיות שהZONE מפספס משהו שיכול להגרום לזה. וכול פעם שאתה מתקין משהו משנה משהו שים לב לזה.

פורסם
  • מחבר

יאני יכול לנסות.

אני דווקא חשבתי שיכולה דווקא להיות בעיה ם הhard disk, יכול להיות שככל שהוא מתמלא, הביצועים שלו יורדים בצורה דרסטית.

המחשב נקנה באיבורי מחוסר ברירה אז אני חושב שאיכות החלקים לא משהו.

מילא. אני ינסה לעשות את זה.

פורסם

זה שההרד דיסק מתמלא לא יכול להשפיע בכזאת צורה,אני מציע מעקב ותחזור אלינו לעידכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים