פורסם 2008 בינואר 1817 שנים יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק?ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מה הכוונה נתקע לפעמים?וכן הוא ידוע בהתחממות..על מודם הייתי ממליץ Aztec 600E...אמין.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים הדגם הזה ידוע בבעיית התחמממות אבל זה לא בהכרח פוגע בביצועים שלו. תשמש בו לחימום ידיים כמו שנאמר מעלי 600E או siemens c010
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר סבבה אבל זו לא הבעיה היחידה במודם וחוץ מזה פעם הוא היה מתחמם אבל עכשיו הוא ממש מתחמם יש לו בעיה וחוץ מזה משני המודמים שהמלצתם לי עליהם איזה יותר זול ואיזה יותר טוב?
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים קודם כל אני עדיין לא הבנתי איזה בעיה יש עם המודם חוץ מהתחממות...אתה מוזמן להתקשר למוקד ADSL 1800-340340 ולהסביר להם את הבעיהאם התומך יחליט שיש צורך להחליף את המודם הוא יזין אישור במערכת ותוכל להגיע לכל סניף של בזקסטור כדי להחליף אותו.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מודם זה מכשיר שמקבלים ללא תשלום מחברת התשתית בזק..wrong! על מה אתה חושבת שאתה מלשם כל חודש? רק על התשתית?? התשלום לתשתית כולל השכרת מודם אם אני לא טועה.חוץ מזה יש לי את המודם הזה והוא עובד סבבה לגמרי...
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים wrong! על מה אתה חושבת שאתה מלשם כל חודש? רק על התשתית?? התשלום לספקית כולל השכרת מודם אם אני לא טועה.חוץ מזה יש לי את המודם הזה והוא עובד סבבה לגמרי...המודם הוא בהשאלה (בד"כ) ככה שאתה לא משלם עליו חודשית וספקית לא קשורה לזה אלא אם כן היא מספקת לך את ציוד הקצה (במקרה הזה לא).
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים סורי ;D התכוונתי לתשתית ולא לספקית, בכל אופן ממה שזכור לי זה בהשכרה, או שאני מתבלבל עם יס
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים ידוע שהדגם הזה מתחמם היה לי אותו וסבלתי גם מניתוקים נוראיים עד שהביאו לי את ECI 312+ והכל מושלם עבדתי עם הרבה מודמים בבזק ECI בין הטובים.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר wrong! על מה אתה חושבת שאתה מלשם כל חודש? רק על התשתית?? התשלום לתשתית כולל השכרת מודם אם אני לא טועה.חוץ מזה יש לי את המודם הזה והוא עובד סבבה לגמרי...שמע גם לבן דוד שלי היה את המודם הזה והוא היה נתקע חוץ מזה המודם שלי בהשאלה אבל הם רוצים כסף אן אני לוקח אחד חדש בגלל זה שאלתי איזה מומלץ שאני לא יקנה סתם
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מי רוצה כסף? ממי אתה קונה? כמו שנאמר פה כבר: aztech 600e siemens c010 ECI 312
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים כמובן שהכל בהשכרה!אבל המחיר למודם שקוף מבחינת הלקוחהתכוונתי שהחלפת מודם אינה כרוכה בתשלום.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים בבזקסטור אם אין לך סיבה מוצדקת לא יחליפו לך בחינם...אם יש בעיית דרייברים לויסטה (USB) למשל אז צריך לשלם איזה 50 ש"ח.החלפה סתם (למשל מUSB לרשת) תעלה משהו כמו 130 ש"ח.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים אם אתה אומר.אני מתעסק עם בעיות של אנשים יום יום עם מודמים של בזק כחלק מהעבודה שלי בתמיכה הטכנית של נטויז'ןואף פעם לא שמעתי שבזק לוקחים כסף על החלפת מודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.