פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אני מזמין את הpsp מארה"ב ורציתי לדעת איזה משחק מרוצים לקנות: need for speed most wanted or burnout dominatior
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים קודם כל NFS PROSTREET עוד לא יצא .את השני אני לא מכיר,אבל כרגע אני משחק ב-Juiced 2 , יש שלבים קשים ומעצבנים,נגיד עם ה-DRIFT בליגה 5 צריך מיליון נקודות דריפט בלי להתנגש(הליגה שאני כרגע בה) וכו' .אבל עדיין יש שם אחלה מכוניות לליגה שלי , יש לו MULTYPLAYER וגם יש לך חברי קבוצה ו-DNA,בקיצור מקבל 8.5 מתוך 10 אצלי.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר טוב תודהאני לוקח אתburnout dominatortekken ressurectiondaxterחשבתי גם על Ratchet & Clank: Size Mattersמה דעתכם?
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים לא חבל על הכסף?חכה ל PSP LITEכמובן שהדרך הטובה ביותר של סוני למכור היא להעתיק רעיונות של נינטנדו וליישם אותם...תדע לך שDS מכר לא משהו לפני ה DS LITEוכרגע בכלל וכמעט לא מייצרים משחקים לPSP חוץ מה 1st party
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים הוא כנראה יתבלבל psp slim זה המקביל של הDS LITE אומנם יצא מאוד מאוחר אבל מוכר יחסית טוב בכל מקרה כמו שהוא אמר תבין שהתמיכה של חברות פיתוח בPSP מאוד קטנה הרבה קנו את המכשיר יותר למולטימדיה מאשר למשחקים והוא לא מוכר מספיק משחקים להצדיק תמיכה חזקה
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר לדעתי יש מספיק משחקים טובים שמצדיקים את הקנייה:burnouttekkendaxterrachet and clankוגם הוא mp3 סביר ויכול לנגן קבצי וידיאו באיכות טובהלמישהו יש psp אני רוצה לדעת אם הוא בעיקר משחק או משתמש במולטימדיה
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים לי יש PSP שאני בידיוק מוכר... שלח לי בפרטי אם אתה מעוניין... אטרקטיבי ביותר אני מוכר אותו כי כשצריך אז צריך כסף, מה לעשות..... בכל מקרה המכשיר הוא wow factor רציני.... אני מרגיש שמציתי אותו אבל בשנתיים האחרונות שלי איתו ממש נהנתי. אני בעיקר משחק בו כמובן, אבל לא רואה בו סרטים אלא רק שם בו כל מיני סרטונים קצרים כי להעביר אליו סרטים מלאים זה טיפה כאב ראש.... כנגן MP3 הוא נחמד, לא יותר. הדפדפן אינטרנט הוא גימיק.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים טוב תודהאני לוקח אתburnout dominatortekken ressurectiondaxterחשבתי גם על Ratchet & Clank: Size Mattersמה דעתכם?המשחקים האלו אומנם מאוד טובים אבל אין הרבה טובים בפיתוח יש את GOW לPSP ופינל פנטזי בפיתוח ועוד כמה טובים אבל לא הרבה חברות הפיתוח לא מפתחות הרבה כותרים חזקים לPSP בגלל שהמכירות משחקים גרועות לאומת הDS תבין זה מכשיר אם המון פוטנציאל אבל הוא לא נוצל קרוב למספיק וכנראה לא ינוצל אף פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.