פורסם 2008 בינואר 1817 שנים עזרה בבקשה..מה עושים?קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין.תודה לכל העונים!עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים לא הבנתי איך כרטיסי הרשת האלחוטיים אמורים לתקשר אחד עם השני... בתצורת AD HOC
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אז ככה יצירת חיבור חדש.....בחירה באפשרות Connect directly to another computer הבא.. בשלב הבא צריך לבחור מחשב אחד בחיבור חייב להיות אורח והמחשב השני שאליו מחובר המחשב מארח...כמובן במחשב המארח צריך לאפשר משתמשים ואז צריך לבחור איזה משתמשים יזהה המחשב המקומי(המארח) שלך.וכמובן שיש לסמן את המשתמש/ים שיוכלו לגשת למחשב שלך.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר תודה על התגובות אנשים. יש בעיה בהגדרת מחשב מארח וכו' בגלל שאז האופציות הם או COM או LPT... ובכל המדריכים ליצירת רשת ביתית לא ראיתי שצריך לעשות את זה.. עריכה: אוקי, הצלחתי לעשות שיתוף של מחיצה במחשב הSLAVE ואני רוצה את המחיצה המשותפת במחשב ה MASTER. עדיין אין שיתוף אינטרנטי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.