עבור לתוכן

רעש בלתי נסבל מהדיסק הקשיח

Featured Replies

פורסם

תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו

אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע.

לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית)

זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה)

בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?

פורסם

בהנחה שהוא מקובע כמו שצריך למארז, תנסה לבדוק אותו עם תוכנת בדיקה מבית היצרן לראות אולי הוא באמת פגום

אם הוא תקין אז נשאר לך רק לממש אחריות במידה ועדיין יש

פורסם
  • מחבר

הוא היה מקובע למארז, הוצאתי אותו החוצה ועדיין הרעש ממשיך

הדיסק נקנה לפני 4 חודשים, היו בו סקטורים פגומים, יש אפשרות להשתמש בסקטורים רזרבות (reallocate) אבל אמרתי הדיסק בסך הכל בן 4 חודשים, כבר להשתמש ברזרבה? שלחתי להחלפה, בחנות אמרו שהם בדקו ואין סקטורים פגומים, חזרתי הביתה ועדיין היו סקטורים פגומים כבר לא היה לי כוח לחובבנים בחנות פשוט השתמשתי ברזרבות וכרגע הדיסק עובר בדיקה בהצלחה...

אני בכלל יכול לממש אחרויות על כזה דבר? זה צליל נורא חלש אבל נורא מעצבן ואני גם די רגיש אליו, לא נראלי שמישו בכלל יקשיב לי בחנות שקניתי ממנה ככה שאין ממש מצב להחלפה...

יש איזה משתיק לדיסק קשיח?

פורסם

יש כלובים לדיסקים קשיחים שבד"כ מיועדים לקירור ועל הדרך גם מפחיתים את הרעש מהדיסק

תנסה בכל זאת להוריד תוכנת בדיקה מאתר היצרן של הדיסק ותראה מה התוצאות - אם הסקטורים פגומים הם חייבים להחליף אותו

פורסם

יש תוכנה שניקראת ultimate boot CD ויש שם תוכנות בדיקה לדיסק קשיח יש תוכנת סריקה שקוראים לה HDD 3.62 משהו אני לא בדיוק זוכר והיא מבצאת

סריקה לעומק עד רמת רכיב של ההרדיסק.תוריד ותצרוב זה ייקח כמה שעות ועד תדע בוודאות אם הדיסק תקין או לא.

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה עם 2500AAKS ואני מבין אותך, אני כבר הגעתי למצב של לעלות את מהירות המאווררים בשביל להפחית את רעש הדיסק הקשיח.

המחשב אצלי רק בן חודש ומהתחלה כבר הוא עשה רעשים...

בכ"מ איזה דיסק קשיח יש לך?

פורסם

גם לי יש 250AAKS ואני לא שומע שום רעשים איתו ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים