פורסם 2008 בינואר 1717 שנים יש לי XP 32 פרו 2X2gb oczווינדוס מזהה כמובן רק 3.4GBכמה להגדיר כVIRTUAL MEMORY? להגדיר על אוטומאטי? האם להגדיר גם על מחיצה של הWINDOWS וגם על כונן פיזי אחר יתן לי יותר ביצועים או שלהגדיר את זה רק על כונן אחד משני הכוננים?במחיצה שבה מותקן רק הXP יש לי 45GB פנוי ככה שאני יכול להגדיר מספיק.תודה.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים במאמרים של מיקרוסופט רשום להשאיר אוטומאטי או לקבוע פי 1.5 מהזיכרון הפיסיאני זוכר את העצה הזאת מימי ה 128 MB... גם אני חושב ש 0 - 1 ג"ב זה מה שאתה צריך
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים בשביל לעשות memory dump מלא אתה צריך לפחות את הגודל המינימלי של הראם אבל מאחר ואין לאף אחד צורך בזה זה מיותר.זה עובד ככה, כל עוד אתה לא מגיע לניצול של 3.4 גיגה זכרון אתה לא חייב זכרון וירטואלי. אולם יש תוכנות מסויימות שכותבות לשם גם אם אין בזה צורך אז בשביל זה כן צריך להשאיר אותו פעיל.אני ממליץ על גודל מינימלי של 512 ומקסימלי של 2 גיגה.אחרי שאתה מגדיר את זה, תבדוק כמה באמת מנוצל על ידי המערכת. אם המערכת כותבת 700 מגה לפייג' פייל אז תשנה את המינימום ל750 כדי שלא תיווצר בו פרגמנטציה.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים על פי ה API של תוכנה , כל תוכנה בסביבה של 32BIT יודעת שיש לרשותה במקסימום 4GB של זיכרון (כמובן תיאורטי כי לא הרבה צורכות כל כך הרבה זיכרון אולי ויסטה כן )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.