עבור לתוכן

באיזו הצפנה כדאי לבחור לנתב אלחוטי?

Featured Replies

פורסם

היי,

כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA?

תודה, אופיר

פורסם

תצפין ב wpa2

פורסם

wep היא הצפנה נכשלת שלא כדאי להשתמש בה משום שהיא פגיעה מאוד.

רדיוס הוא בעצם שיטה לאימות משתמשים דרך שרת ייעודי - אתה לא צריך את זה.

ההמלצה שלי ושל אנשי אבטחה בכלל היא להצפין ב wpa , מכל סוג, כאשר החזק מביניהם - למהדרין - הוא wpa2 .

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

wep היא הצפנה נכשלת שלא כדאי להשתמש בה משום שהיא פגיעה מאוד.

רדיוס הוא בעצם שיטה לאימות משתמשים דרך שרת ייעודי - אתה לא צריך את זה.

ההמלצה שלי ושל אנשי אבטחה בכלל היא להצפין ב wpa , מכל סוג, כאשר החזק מביניהם - למהדרין - הוא wpa2 .

בהצלחה.

שלוש שאלות,

האם ההצפנות wpa או wpa לא פוגעות בביצועים ביחס ל wep כלומר האם אני לא ארגיש פגיעה בגלישה או בביצועי המחשב?

מה צריך להגדיר בשביל ההצפנה הזאת? אני יודע של wep 128 ביט הגדרתי מספר הקסא של 26 תווין

איך אני יודע אם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה בכלל?

תודה רבה, אופיר

פורסם

אז ככה אם יש לך XP תגדיר WPA היא המומלצת כי אין ל XP תמיכה ב WPA2 אלה אם כן אתה מתקין תוסף מאתר מיקרוסופט קודם לכן

תעשה חיפוש באתר שלהם ויכול להיות שיש את זה בסטיקי או שתריץ חיפוש בפורום .

אם יש לך ויסטה אתה יכול להגדיר WPA 2 כי היא החזקה מבין כל האפשרויות וויסטה תומכת בה .

בהצלחה ותתחדש .

פורסם

היי,

כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA?

תודה, אופיר

אני תמיד בוחר ב- MAC Filtering וזהו.

למה להעמיס?

ביחס סיכון רווח אני חושב שזה מספיק.

פורסם

אז ככה אם יש לך XP תגדיר WPA היא המומלצת כי אין ל XP תמיכה ב WPA2 אלה אם כן אתה מתקין תוסף מאתר מיקרוסופט קודם לכן

תעשה חיפוש באתר שלהם ויכול להיות שיש את זה בסטיקי או שתריץ חיפוש בפורום .

אם יש לך ויסטה אתה יכול להגדיר WPA 2 כי היא החזקה מבין כל האפשרויות וויסטה תומכת בה .

בהצלחה ותתחדש .

זה לא תיקון שנמצא ב WINDOWS UPDATE?

פורסם

אני תמיד בוחר ב- MAC Filtering וזהו.

למה להעמיס?

ביחס סיכון רווח אני חושב שזה מספיק.

כי

א. ממש קל לזייף כתובת mac

ב. אם זה לא מוצפן כל אחד יכול לקרוא את כל המידע שלך (מלבד מה שהולך על SSL)

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

wpa it is

השאלה, האם זה לא פוגע בביצועי הגלישה ביחס ל wep?

תודה, אופיר

פורסם

לא, אולי, מה זה משנה?

wep בכלל לא נחשב הצפנה. פורצים את זה היום בפחות מ60 שניות

פורסם

אין ל XP תמיכה ב WPA2 אלה אם כן אתה מתקין תוסף מאתר מיקרוסופט קודם לכן

זה מוביל אותי לשאלה שקשורה לנושא - אם תוכל להסביר את המצב הבא (לא התקנתי את התוסף הנ"ל):

הנתב שלי מוגדר להשתמש ב WPA2 בממשק שלו, וגם לכרטיסי הרשת יש ממשק שליטה מיוחד (במקרה שלי קוראים לזה "Atheros Client Utility") בו ניתן להגדיר הצפנה של WPA2, ומחשב אחר שיש בו ויסטה מזהה את הרשת כמאובטחת ע"י WPA2. אם כך, היכן מתבטא היעדר התמיכה של XP ב WPA2?

פורסם

פשוט אי אפשר לבחור שם wpa2 :) (אלא אם כן מתקינים עדכון מסוים כפי שהוזכר פה...)

פורסם

יש 2 אפשריות כשיש לך כרטיס רשת אלחוטי .

להתשמש בתוכנת ניהול שלו או לחילופין של מיקרוסופט ... לדעתי זה אחד הדברים היותר מוצלחים שיש בWINDOWS ובאמת עשוי בצורה נוחה קלה וידידותית למשתמש הרבה יותר מתוכנת הניהול שלו .בכל אופן הWCZ (כלי הניהול של מיקרוסופט) אינו תומך באופן מובנה ב WPA2 רק לאחר התקנת תוסף מסוים . זה הכל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים