עבור לתוכן

מתי אמור לצאת הQ9450 Penryn??

Featured Replies

פורסם

אדון הברגים, ;)

זאת היתה דוגמא בלבד:

גם אם אינטל יכולים להוציא 50% מהמעבדים שלהם מבחינת ביצועים כמעבדי אקסטרים

ובנימה רצינית, אין להם שום סיבה להוריד מחירי מעבדי אקסטרים גם אם הם יכולים להרשות לעצמם מבחינה כלכלית. אין שום סיבה למכור ב 300$ מוצר שאפשר לקבל עליו 1000$. וזה ממש לא חשוב כמה עלה לייצר אותו.

על זה בנויה כל שיטת התמחור שרבים וטובים כבר הרחיבו עליה. למכור לכל אדם את המוצר במחיר בו הוא מוכן לקנות אותו.

• תגובות 54
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם ניקח את פוטנציאל המעבדים ב-OC כמדד , אז אפשר לומר שתאורטית אינטל יכלה למצות מהמעבדים יותר ולמכור אותם בתור מעבדי אקסטרים

בקיצור נראה שיש עודף ליבות אכותיות והיות שהדרישה היא בעיקר ל-main stream , אז אינטל מוכרת אותם ל-main stream במהירות שעון נמוכה יותר

פורסם

השאלה הנצחית היא באיזה שבוע ייצור היא עשתה את זה יותר :smile1:

פורסם

השאלה הנצחית היא באיזה שבוע ייצור היא עשתה את זה יותר :smile1:

עדיין הגיוני לומר שרוב השבועות הם מוצלחות +-

שוב , אם ניקח את פוטנציאל המעבדים ב-OC כמדד , נראה שהמעבדים בעלי מהירות שעון נמוכה , הם בעלי הפוטנציאל הכי גבוה ל-OC (באחוזים)

פורסם
  • מחבר

אם אני אעשה OC לQ9450 יש סיכוי שהוא ייהרס..??

פורסם

בכל OC יש סיכון מסוים, אבל אני בספק אם תתן לו כל כך הרבה מתח עד שהוא ישרף.

פורסם

אז בעצם עדיף לקנות מחשב עכשיו במקום לחכות למעבדים החדשים?

כאילו, המחירים לדור הקודם ירדו?

אני מדבר על הE6XXX והE4XXX

פורסם

המחירים ירדו...

וההבדל בביצועים לא גדול במיוחד נראה לי עד 20 אחוז.... שזה ממש זניח למי שצריך אינטרנט וקולנוע ביתי.

פורסם

כן אבל חוץ מהשיפור של 5-15% ממעבד של היום למעבדים החדשים עם אות MHZ יש גם צריכת חשמל נמוכה יותר, פחות חום ומחירים נמוכים יותר פר קלוק אם היום אנחנו משיגים ב1000 שקל C2D E6750 2.66GHZ במעבדים החדשים ב1000 שקל אפשר להשיג C2D E8400 3.00GHZ.

פורסם

ה-Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm

כבר הגיע , אמנם רק יחידה אחת הגיעה אלינו היום ואין לי אינפורמציה חדשה - מלבד הקופסא של המעבד שעכשיו בצבע בהיר יותר :)

אבל אין ספק שבקרוב השוק יוצף במעבדים הללו לאור המחיר האטרקטיבי והפוטנציאל לOC.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2211&products_id=20078

מתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים