פורסם 2008 בינואר 1617 שנים שלום לכולם.. מצב הCPU USAGE גרוע ביותר , הוא לא יורד מ60-70% , גם כשאר אני מבצע איתחול ומיד בודק את המצב הוא נשאר אותו דבר , הוא פשוט לא נרגע , למרות שכמעט ואין שום תוכנה שפועלת ברקע , למעט אנטי וירוס ו - Windows Blinds מצ"ב תמונה להמחשה: אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה רבה מראש נאור.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים תכנס לטאב של processes , תלחץ על העמודה של CPU , איזה תהליך תופס את האחוז הכי גדול? (חוץ מsystem idle process שזה תקין, תתעלם ממנו)
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מוזר, לפי התמונה השנייה הכל תקין, גם רשום למטה "cpu usage 4%", בניגוד לקודמת שרשום 79% , אתה בטוח שזה לא היה משהו רגעי?
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר הוא כן יורד לפעמים ונרגע אבל בכוונה העליתי תמונה בהודעה הראשית , כיוון ששם רואים את זה בבירור , שבמשך זמן לא מבוטל , האחוזים לא יורדים מ60-70.. חבל שבאותו זמן שעשיתית את התמונה הראשונה , לא ביצעתי בדיקה גם לשאר הדברים :> אבל יש משהו אחר שאתה יכול לחשוב שעשוי לגרום לתופעה כזאת? ובהקשר אחר.. הוספתי למחשב לא מזמן כרטיס מסך חדש (geforce 7600 gt) והארד דיסק נוסף (AAKS של ווסטרן דיגיטל) יש מצב שהמחשב פשוט לא עומד בעומס של הרכיבים ואני צריך לדאוג לקירור\איוורור נוסף?
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מה שעולה לי כרגע זה שאולי תריץ סריקות spyware ו rootkits, יכול להיות שיש לך תהליכים מוסתרים כלשהם,בקשר לקירור תבדוק טמפרטורות עם תוכנה כמו everest.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר אוקיי אני אריץ את הבדיקות , תודה.. ובקשר ל-everest , יש לי את התוכנה , אבל אני לא יודע מול מה לעמוד את התוצאות שאני מקבל.. איך אני אוכל לדעת אם זה סביר או לא?, אני לא מומחה לטמפרטורות של רכיבי המחשב אני אוכל להעלות תמונת מסך ותוכל להסביר לי בדיוק מה אמור להיות ומה יש לי? ושוב המון המון תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.