פורסם 2008 בינואר 1617 שנים איזה תוכנה הכי טובה לשליטה על המחשב מרחוק(לא התוכנה המובנת של XP)?שמעתי על LOGMEIN האם היא בטוחה בכך שזה עובד דרך האתר שלהם, ואולי יש משהוא יותר טוב?
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר LOGMEIN תוכנה באמת סבבה אבל, הגרפיקה באתר (כשאני שולט במחשב אחר) היא לא טובה (16BIT אולי פחות) בנוסף זה לא עובד חלק חלונות ניפתחים בחלקים...יש מה לעשות?נ.בחיבור 1.5MBהמחשב שאני מתחבר אליו נימצא ברשת עם המחשב שלי (חיבור רגיל עם כבל)
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים המחשב שאתה מתחבר עליו מחובר אליך בכבל רשת? מה זה משנה אם כך מה רוחב הפס של חיבור האינטרנט שלך?
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אני חושב שה-LOGMEIN בכל מקרה מתחבר דרך האינטרנט ולא דרך הרשת הביתית.בתוכנות אחרות יש אפשרות לעבוד עם IP פנימי של הרשת הביתית ואז לדלג בכלל על היציאה לאינטרנט.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר לא עניתם לי על השאלה...LOGMEIN תוכנה באמת סבבה אבל, הגרפיקה באתר (כשאני שולט במחשב אחר) היא לא טובה (16BIT אולי פחות) בנוסף זה לא עובד חלק חלונות ניפתחים בחלקים...יש מה לעשות?
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אני משתמש בLOGMEIN לא יצא לי הרבה להשתמש בא אבל עזרתי לחברים שלי דרכה(חוסכים הרבה זמן ככה)בקשר לאיכות אם אני זוכר נכון יש אפשרות ל32BIT אבל אז זה מוריד מהמהירות וזה לא הכי מומלץ:\וזה שהחלונות נפתחים בחלקים תוריד איכות ותראה שזה עובד יותר מהר:\
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אני ממליץ לך ללכת על Logmein Free, כמו שכמה כאן הציעו. מאוד נוחה ומאוד שימושית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.