עבור לתוכן

המלצות גורפות מידי על 880GT או לא כל אחד זקוק לו.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT.

אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה.

יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות.

יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות.

לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק.

ערב טוב לכולם!!!

פורסם

אביחי אני מאוד מצטער אבל אני חייב לחלוק על דעתך, אני חושב שאתה מדבר שטויות! ולא סתם שטויות אלא במיץ עגבניות!

מי שיכול לקנות 8800GT ייהנה ממנו היום וגם לטווח הארוך יישאר לו נאמן לפחות לשנה וחצי שנתיים אז לכן כדאי להמליץ למי שידו מושגת על 8800GT ולא על איזה 8500GT שעוד חצי שנה - שנה ייחשב לGEFORCE4 כי יש הבדלים מהותיים. אז נכון יש אנשים שלא שמים לב, אותם אנשים פשוטים שמשחקים FIFA PES ו NBA ואולי אפילו NFS... אבל מה ייקרה שייצא עוד שנתיים FIFA 2010 או PES 10 והמחשב יגמגם והמשחק ייראה כמו מגהסון של פעם ברזולוציה של 320X240... אתה מבין? קניית 8800GT מבטיחה תוחלת חיים ארוכה למחשב בעל יעוד למשחקים.

אם כבר מה שכן צריך לעשות זה להדגיש שצריך לתת במפרטים יותר נפח איחסון למשל 500GB וצריך להמליץ יותר על מעבדי OC שכן אנשים ללא מודעות מבזבזים מעל 600 שח על מעבד E6550 בזמן שהם יכולים לרכוש E2160 ולבצע לו OC ללא סיכון מיותר ולהגיע לביצועים שווים ואף טובים יותר. לסיכום אנשים לא זורקים כספם לריק אדם המבקש מפרט משרדי מקבל כ. מסך מובנה ואילו אדם המבקש מפרט ייעוד למשחקים מקבל כרטיסי HIGH END שייפעילו לו משחקים כבדים וחדשים על מקסימום גרפיקה אפשרית...

חפירה ארכיאולוגית אבל הייתי חייב..

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שלא צריך להמליץ לאף אחד על הכרטיס הנ"ל, ברור שיש אנשים שזקוקים לו ויהנו ממנו המון.

רק אמרתי שגם יש אנשים שלא, יש תופעה שפורום מפרטים בעיקר שכל אדם שמבקש מפרט למשחקים אומרים לו לקחת לפחות את ה3850, גם אם התקציב שלו לא מספיק גדול, ואף אחד לו מסביר לו שגם כרטיסי מסך דוגמת 2600XT יספיקו לרוב במשחקים.

אלא ישר אומרים לו תעלה את התקציב, ונותנים הרגשה כאילו שמחשב שאין בו לפחות 3850, לא יפעיל משחקים בכלל.

יש צדק בדבריך לגבי זה שה-8800 יחזיק יותר זמן, וזה נכון.

השאלה היא אם לאנשים יש את הכסף להוציא עליו.

יום טוב!!!

פורסם

שלום,

אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT.

אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה.

יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות.

יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות.

לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק.

ערב טוב לכולם!!!

תסלח לי שאני מתערב בעניין, אבל HD2600XT זה לא כרטיס לגיימרים.. כלל וכלל לא. הכרטיס הראשון שמיועד למחשב למשחקים הוא לפחות ה8600GTS הלא משהו. לפחות. 8800GT נותן את היחס מחיר-תרומה הכי טוט לזמן זה. 3850 ו3870 אף הם טובים אך נכנסים בטווח מחיר של ה8800GT למינהם ועדיף כבר 8800GT 512MB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים