עבור לתוכן

רזולוציות שונות לשני מסכים, ממחשב אחד

Featured Replies

פורסם

אני מסתבך עם העניין הזה כבר עם כמה מחשבים ומחפש תשובה קונקרטית.

כאשר מדובר על מחשב עם כרטיס מסך בעל שני ממשקים, נגיד VGA ו DVI או שתי יציאות DVI, אפשר להשתמש באחת משתי תצורות ריבוי צגים:

1. Clone בה הרזולוציה בשני המסכים תהיה זהה, מה שאומר שאם המסך של המחשב מחובר ב 1024*768 אז זו גם הרזולוציה שתהיה על פלאזמה של 42" ולכן לא יראו בה כמעט כלום.

2. Extended Desktop בה אפשר לקבוע רזולוציה שונה לכל מסך אבל בתצורה הזו צריך "לגרור חלונות" למסך המשני שזו לדעתי אופציה לא שימושית ולא פרקטית.

האם יש חומרה כלשהי בימינו בעלת שני ממשקים דיגיטליים (DVI או HDMI) שאפשר לקבוע להם רזולוציות שונות? כלומר לחבר למחשב אחד מסך מחשב רגיל ובנוסף גם מסך גדול בחיבור דיגיטלי ולהראות בכל אחד רזולוציה שונה על כל המסך? לדוגמא 1024*768 על מסך המחשב ו 1920*1080 על הפלאזמה?

נתקעתי עם המגבלה הזאת כבר באיזה חמש כרטיסי Nvidia שונים וגם ב ATI 2600.

פורסם

אתה לא יכול לעשות את זה באמצעות כרטיס בודד כי הוא לא יכול לחשב שתי רזולוציות שונות בו זמנית.

אני מניח ששני כרטיס מסך נפרדים (לא יודע לגבי מערך) אפשר לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אין בעיה, זה משנה איזה כרטיסים? אני מניח שזה לא יהיה פתרון מדהים להתקין גם Forceware וגם Catalyst על אותו מחשב...

האם צריך נגיד שני Nvidia אותו דבר?

איך ווינדוס יתנהג בכלל עם דבר כזה? מישהו פעם ראה סטאפ כזה עובד?

פורסם

בעירון כל פעם שאתה תעלה קובץ וידאו את תהיה לך אפשרות לבחור באיזה מסך להציג את זה.

בהגדרות של התצוגה אתה אמור לראות רשימה של כל הכרטיסי מסך והמסכים שיש לך.

בערך כמו בתמונה פה: http://www.schrankmonster.de/content/binary/DisplayProperties.jpg

תעקוב אחרי הת'ראד הזה אולי אולי יעזור לך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315358.0

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה, העניין הוא שהדיאלוג הזה פשוט מגיב באופן מוזר עם שני כרטיסים אז אני לא יודע אם הוא יגיב אחרת עם שלוש...

כלומר כל פעם שבוחרים את המסך המשני (כאשר ב NVIEW מכוונים על CLONE - ובגלל זה על המשני EXTENDED לא מסומן) ומשנים לשנות לו רזולוציה, המסכים מהבהבים אבל הרזולוציה לא משתנה אלא חוזרת למסך הקודם.

אלה פשוט תופעות מעצבנות, אף אחד לא בא ומגדיר שאי אפשר לעשות את זה... מבחינת התפריטים וההגדרות הכול נראה אפשרי, אבל פשוט לא עובד !

פורסם

אם אתה מכיר בן אדם שיש לו כרטיס מסך מובנה או מערך אז תבדוק אצלו אם אתה יכול לעשות את זה, חבל סתם לקנות עוד כרטיס ותגלה שזה לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים