עבור לתוכן

GAME TRAILERS לא מפעילים FULL RGB בהשוואות XBOX / PS3

Featured Replies

פורסם

על פי הלינק שליויור הביא, זה לכל היותר יגרום לשחורים עמומים... אני בספק שאות RGB מלא שעובר על HDMI יכול לגרום נזק כלשהו לטלוזיה (כמה ישנה יכולה להיות טלוזיה שיש לה HDMI?!), לכל היותר בעיות בתמונה. מכיוון שב360 אין את זה (ואל תדחוף עכשיו את הRROD, שאין שום קשר בין שני הדברים) אני מניח שזה משפיע על אחוז ממש קטן מהטלוזיות...

פורסם

מה שסוני עשתה די דומה להזהרות המפגרות של נינטנדו אם משחקי WII

אפילו בהרבה משחקי WII יש הסברים מטומטמים איך להחזיק את השלט

ככה זה אם חברות יפניות -לא לוקחות סיכונים

אני לא חושב שזה כזה קריטי

הגרפיקה של ה360\PS3 מאוד דומה גם ככה

אני חושב שכל הרעיון להסתכל רק על הגרפיקה מטומטם

גם ככה זה הבדלים קטנים

פורסם
  • מחבר

מסכים עם ריפר - זה בהחלט צריך להיות מופעל.

קרירין - לגבי היות הדבר קריטי - תאמין לי שזה מורגש , ללא שום צל של ספק , אני קצת משוחד כי אני גם פרפקציוניסט , אבל אחרי שהפעלתי את זה , זוגתי שלא ראתה את המכשיר יום יומיים פועל והסתכלה פיתאום על הטלוויזיה שאלה אותי אם שיניתי משהו כי הצבעים הרבה יותר "חמים" ואמיתיים.

אי אפשר לפספס את ההבדל - הצבעים פשוט יותר טובים , בצורה מורגשת ביותר, אפילו שזה רק 4000 צבעים - הם קריטים לגוונים מסוימים.

ליביו

פורסם

אם זה כל כך מפריע לכם פשוט תשלחו מכתב לתמיכה של סוני

1.why the default option for "Full RGB" is off even if the option only makes the display better

2.what are the possible problems with this option being turned on that you had to make the default option off

i really recommend you to release an update that will turn this option on/make it more known to your costumers about the existence of this option

בלה בלה בלה ליקוק תחת ליקוק תחת

copy-paste-send-Njoy

פורסם

לי מן הסתם זה לא מפריע, פשוט מוזר שאופציה כזו היא OFF בדיפולט. ועכשיו קראתי שזה לא היה תמיד, אלא נוסף באחד העידכונים...? וגם שכנראה יש באג בעסק שגורם לזה לחזור להיות OFF אחרי דברים מסוימים (כמו לשחק משחק PS1/2 או לראות DVD)? עניין מוזר. דמיין שבמחשב שלך היה כפתור בוינדוס כזה, מיד היית יוצא עם קלישונים ולפידים למטה MS הקרוב לביתך

פורסם

לי מן הסתם זה לא מפריע, פשוט מוזר שאופציה כזו היא OFF בדיפולט. ועכשיו קראתי שזה לא היה תמיד, אלא נוסף באחד העידכונים...? וגם שכנראה יש באג בעסק שגורם לזה לחזור להיות OFF אחרי דברים מסוימים (כמו לשחק משחק PS1/2 או לראות DVD)? עניין מוזר. דמיין שבמחשב שלך היה כפתור בוינדוס כזה, מיד היית יוצא עם קלישונים ולפידים למטה MS הקרוב לביתך

אני בנתיים לא שמעתי על שום בעיה עם זה...

למה לא מופעל תמידי? בשביל זה כתבתי את המכתב למעלה באנגלית קלוקלת...

פורסם
  • מחבר

אכן נוסף באחד העידכונים בלי יותר מדי רעש מסביב

אכן הוא היה נכבה אחרי פעולות נוספות

ואכן שלישי שלא נשאל אבל - כבר נפתר ממזמן - מלפני כמה וכמה גירסאות טובות - למעשה תת גירסא אחרי שבאה איזה שבועיים אחרי.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים