פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר אתה יכול לתת יותר פרטים ? http://www.underdog.co.il/index.aspxהם רק התחילו עם זה, אין לי ממש פרטיםמניסיון שלי עם החנות הם אדיבים ונחמדים מאוד מאוד, הזמנתי מהם guitar hero III ל 360
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים קרירין - אולי אתה רוצה גם משלוח עד הבית כי קר בחוץ?או שהם יעשו את הכל בחינם , כי אחרת מה הטעם - תוריד את זה ותשחק עם הצ'יפ שלך.באמת.תן קרדיט לחברה שמתחילים פה משהו שלא היה פה עד עכשיו
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים עדיף לא לנסות לשכנע פיראטים לקנות משחקים כי יש כאילו שלא מעריכים את העבודה שמושקעת בפיתוח שלהם. הם צריכים להחליט בעצמם לנתוש את דרכם או לפחות לשלם על המשחקים שהם אוהבים... היום בדיוק קראתי כתבה שהמנכ"ל של החברה שפתחה את COD4 אמר שהוא שוקל להפסיק לפתח לPC בגלל שאחוז השחקנים ברשת עם עותקים לא חוקיים גדול מדי. בקשר לחדשות - נראה אם הם יצליחו להרוויח מזה. הם בטח משכירים PAL אם יש להם NTSC אני אשמח להשכיר את soul calliber legends לסוף שבוע כדי לראות אם הוא שווה קניה.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים soul calliber legends נחשב גרוע ביותר ואם כבר הזכירו אותי אני מתכנן לקנות את מאריו מכות לWII שהוא יצא לPAL ופתחתי אליו דיון נפרד
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים יפה מאוד.זה צריך להצליח בשלב כלשהו.אני בטוח שהחנויות האחרות יעשו משהו בנוגע לכך ויתחילו גם להשכיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.