פורסם 2008 בינואר 1517 שנים יש לי 8800GT אבל שאני משחק CS 1.6 הוא ממש פדיחהקראתי הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 והוא לא עזר ליהבעיה היא שיש לי FPS טוב מאד והמשחק רץ כמו ממתק אבל לעיתים קרובות הוא כזה נתקע פחות משנייה וחוזר כרגילבבקשה לעזור זה נורא מוזר אלה שיש להם את הכרטיס הזה בטח יודעים
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מה שאתה מתאר נשמע כמו נפילות של הFPSמה שאני יכול להגיד לך זהwelcome to the club, אין גיימר בפורום הזה שלא חווה נפילות בFPS בכל משחק 3D חדיש שמכוון לפרטים הגרפים הכי גבוהים.היות ואחרי הכל מדובר במשחק 3D יחסית חלש כמו CS-יכול להיות גם שאם הנפילות האלה לא היו לך בעבר, אולי המעבד שלך מתחמם יותר מדי, תפתח את המחשב ותנקה את כל האבק, שאיבה יסודית.-נסה לעדכן דיירקטאיקס ודרייבים של הכרטיס מסך לאחרונים.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר תודה אחי על העזרה אבל המחשב חדש לגמרי ואני לא חדש עם המחשבים המשחק COD4 עבד לי בלי שום בעיות בגרפיקה הכי גבוההDRIVER הכי חדש יש לי לכרטיס וגם ה DIRECTX ואני שוב אומר ה FPS אצלי מאד טוב 100 זה לא נפילה של FPS
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים כנראה הדרייברים של הכרטיס8800 GT עדיין לא כאלה טובים חכה עם הזמן יצאו דרייברים יותר טובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.