עבור לתוכן

לעזאזל!! נמאס לי!!!! ראוטר אלחוטי 108Mb לא מעביר אפילו MB אחד מסכן לשניה!!!

Featured Replies

פורסם

לאיזה חלק מדברי אתה מתייחס?

אני בסה"כ אמרתי שלא ניתן לחזות מראש אילו הפרעות יהיו ואיך הם ישפיעו על התקשורת האלחוטית בטווח, כי מדובר על משוואה שבה יש בין 200 ל-10,000 משתנים.

אתה רוצה אסמכתא לזה?

כן ...

קצת מוזר לי ששנאי יכול לשדר קרינה מבלי שבדקו שזה בסדר.

או שנאי של חברת החשמל ...בלי תקן ...אז פשוט היו מניחים אותו מתחת לריצפה.

פורסם

108Mbit כנראה באמת לא תקבל, אבל סטרימינג של DVD כן אמור לעבוד.

אני עם Linksys wrt54gl מקבל 3.3MB/s, ויש לי פה רמת הפרעות מטורפת (אפשר לראות בראוטר).

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את ההפרעות??

ו-3MB היה מצויין! לי אפילו מגה אחד אין!

פורסם

אין מה להתרגש, יש לי רשת אל-חוטית עם חבר שגר 70 מטר ממני והקצב לא עובר את ה1-2 מגהבייט לשניה (וגם זה אחרי שהגברנו את האות בדרכים לא דרכים)

המהירות היא בתיאוריה / תנאי מעבדה.

פורסם
  • מחבר

אבל אני אומר לך אתה ב70 מטר מהבית מעביר ב1-2 מגה, אני ב-10 מטר מהמקלט(!!) לא מעביר מגה מסכן אחד!!

פורסם

קודם כל, אתה צריך לוודא שהכרטיס רשת האלחוטי במחשב תומך בכלל בSuper G (ה108 מגה) ובטכנולוגית הXR

אחרת זה לא משנה, ובכל מקרה לא תגיע ליכולות האלו. צריך גם לשים לב שאתה משתמש בדרייבר הנכון לכרטיס האלחוטי ושהאופציה למהירות המוגברת והגדלת הטווח מסומנות, כי יש מקרים שזה לא עובד באופן בררת מחדל (יכול להיות שצריך גם להפעיל בנתב).

שנית, אם אתה מקבל מהירות אפקטיבית של 50-60 אחוז זה תקין. 100% זה אולי במעבדה של היצרן.

דבר אחרון, כשאתה קונה תוצרת כמו TP-LINK ומצפה שהכל יעבוד ב100% כמו שצריך זה כמו לקנות פיאט ולצפות שהיא תיסע כמו מרצדס. על איכות משלמים, אין אפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים