עבור לתוכן

לעזאזל!! נמאס לי!!!! ראוטר אלחוטי 108Mb לא מעביר אפילו MB אחד מסכן לשניה!!!

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון שלום לכם..

קניתי לפני איזה חודשיים נתב TP-LINK 108MB וכרטיס PCI מאייבורי. לאחרונה קניתי גם 2 כרטיסים של USB.

הבעיה היא שזה פשוט לא עובד!!!!!

לא שזה לא רק 108Mb - אמור להיות 13MB לשניה, זה אפילו לא חצי! לא רבע! שמינית! יש לי כרטיס טלוויזיה שאני משדר אותו עם ה-Windows Media Encoder בקצב של 4000kb, ובלפטופ שממנו אני מנסה לקלוט זה נתקע!!!!

אז ניסיתי לראות סרט DVD על המחשב שלי כי אמרתי אולי התוכנה הזאת לא טובה, והוא ממש בקושי זז! זה לא היה אפשרי לראות את זה ככה! (הסרט זה 8000kb/s, בעצם מגה ביית אחד לשנייה).

בתוכנה הזאת שלהם אני שם על 108MB, הוא מראה לי למשל עכשיו שאני על 36Mb, וזה מעביר לי על משהו כמו חצי מגה! זה ממש לא ייאמן!

ובקשר לקליטה - אמרו שיש לראוטר הזה טכנולוגיית extended range שנותנת עד פי 3 מרחק או משהו כזה... ברור שזה לא באמת, אבל רשום שם "Indoors up to 100m, or 200 with extended range". אבל מה, הלפטופ הוא 10 מטר (!) מהראוטר, והקליטה כבר על GOOD (בערך חצי), וב-20 מטר הוא כבר בקושי קולט. זה משגע אותי!!

עכשיו לשאלה: זה אמור להיות ככה?? גם אצלכם הראוטרים כאלה איטיים? סתם עבדו עלי ועל כולם על ה-108MB הזה??? נמאס לי מזה לגמרי! זה משגע!!

תודה לעונים, סליחה על הפוסט הארוך הזה...

פורסם

האמת שכל הראוטרים האלחוטיים האלה טובים בעיקר לשיתוף אינטרנט

פורסם

אייבורי...

TP LINK...

פורסם
  • מחבר

מה הקשר IVORY??? אני יודע שיש עליהם תלונות אבל ראיתי שאלה מוצרים חדשים מהעטיפה ושאולי במחשבים כל מיני חלקים נהרסים אבל לא נראה לי שזה לא טוב..

אבל לא עניתם לי... למי שיש ראוטר אלחוטי: מה הקצב העברה של זה?? הקליטה טובה גם במרחק של יותר מ-10 מטר?? מה שיש לי מקולקל???

פורסם

עכשיו ברצינות ...

יש לך אפשרות להחליף תדר ...בראוטר זה אולי יקל על המערכת .

תנסה לעשות ניסוי עם העברה של קובץ ...ולא סרט...

עם הכול בסדר ..אתה צריך להגדיל אל ה BUFFER של התוכנה שאתה משתמש.

פורסם
  • מחבר

בדקתי, סרט הוא גם לא מעביר כזה מהר...

זה לא אמור להעביר 13MB לשניה?? אפילו לא 5?? אין פה מישהו שיוכל להגיד לי על כמה זה מעביר לו...?

פורסם

מה שנאמר פה זה נכון, הקישור האלחוטי נועד ע"מ להעביר עליו אינטרנט והדפסות, לא בכדי להעביר קבצים.

למה?

אתה רואה בעצמך.

פורסם
  • מחבר

אז אצל כולם זה ככה???

פורסם

אין לזה תקן, מהירות הקישור האלחוטי קשור לכ"כ הרבה גורמים (טלפונים אלחוטיים, פלאפונים, אנטנות סלולריות, טלווזיות ומסכים בטכנולוגיה CRT, מכשירי "נגד יתושים" מדגמים מסויימים, מנורות פלורסנט מדגמים מסויימים ועוד גורמים רבים מספור, אפילו שנאי קטן של חברת החשמל שמוצב ברחוב שלך יכול לגרום לשיבושים קשים בתקשורת) שאין כל אפשרות לצפות מראש.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אבל לא יודע אם זה אמור להיוצ כזה איטי...

אתם לא יכולים לבדוק פשוט למי שיש מה המהירות ההעברה?

תודה חמי שיעשה את זה...

פורסם

אין לזה תקן, מהירות הקישור האלחוטי קשור לכ"כ הרבה גורמים (טלפונים אלחוטיים, פלאפונים, אנטנות סלולריות, טלווזיות ומסכים בטכנולוגיה CRT, מכשירי "נגד יתושים" מדגמים מסויימים, מנורות פלורסנט מדגמים מסויימים ועוד גורמים רבים מספור, אפילו שנאי קטן של חברת החשמל שמוצב ברחוב שלך יכול לגרום לשיבושים קשים בתקשורת) שאין כל אפשרות לצפות מראש.

יש תקן ועוד איך.

יש לך הסמכתה לאמרה חסרת אחריות כזו ..?

פורסם

את תקני התקשורת האלחוטית אני מכיר מקרוב מאוד(בין אם זה A,B,G או N), העניין הוא שאין כל תקן המאפשר לדעת מראש איך הפרעה מסויימת תשפיע על התקשורת בתווך.

ולגבי אסמכתא, קודם תלמד פיזיקה ודינמיקה של גלים, אח"כ תקרא את אלה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Inductance

http://en.wikipedia.org/wiki/Electric_field

http://en.wikipedia.org/wiki/Flux

אם יש לך שאלות, אתה מוזמן לשאול.

פורסם

כן.אין לי ספק שאתה מבין

לא בזה מדובר.

אני ישמח אם תראה לי הסמכתה לדברים שאתה מציין.

תודה.

פורסם

לאיזה חלק מדברי אתה מתייחס?

אני בסה"כ אמרתי שלא ניתן לחזות מראש אילו הפרעות יהיו ואיך הם ישפיעו על התקשורת האלחוטית בטווח, כי מדובר על משוואה שבה יש בין 200 ל-10,000 משתנים.

אתה רוצה אסמכתא לזה?

פורסם
  • מחבר

אבל למה יהיו הפרעות??? הפרעות זה אם יש טלוויזיה ליד זה, או טלפון אלחוטי ו משהו. אבל אני אפילו אם זה 10 מטר ליד זה בלי שום טלפון אלחוטי זה לא זז!

והסיכוי שיהיו לי הפרעות ברשת זה כמו לכל אחד אחר, אז למה ששל יהיה יותר איטי?

אז מישהו יכול להגיד לי איך זה אצלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים